بهترین روش نگهداری آب لیموی خانگی چیست؟

 

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب

هر چه به فصل گرما نزدیک می شویم بازار لیمو و آب گیری لیمو داغ تر می شود.

 روش نگهداری آب لیموی خانگی

اما نگهداری از لیمو و آب آن قلق هایی دارد که اگر رعایت شوند تا چندین ماه آب لیموی پر خاصیت با طعم عالی خواهید داشت.

برای داشتن آب لیموی عالی باید لیموهایی که تهیه می کنیم اندازه بزرگتری داشته باشد و سالم باشند و اینکه ابتدا می توان لیموها را کمی در آب گرم گذاشت و سپس آبکشی کرده و خشک کنید و بعد آب آنها را بگیرید.

یکی از روش نگهداری از آب لیمو ریختن آن در ظروف شیشه ای تیره که روی آن به اندازه نیم بند انگشت روغن زیتون ریخته باشید است و آنها را در جای تاریک و خنک مانند یخچال نگهداری کنید.
امّا از آنجاییکه ویتامین C لیمو به نور و حرارت حساس است در هنگام مصرف به مدت طولانی مدت خاصیتش از بین می رود.

حال چه کنیم که با گذشت زمان نه تنها آب لیموهای خانگی مان بی خاصیت نشوند و همین طور به مرور تغییر رنگ ندهند بلکه به ویتامین های آنها اضافه نیز شوند.

 روش نگهداری آب لیموی خانگی

 

منجمد کردن آب لیمو

در این روش از قالب های یخ می توانید استفاده کنید، در هر قالب از یخ ها به اندازه آب لیمو ریخته و تا زمان منجمد شدنشان آنها را داخل فریزر قرار می دهیم، سپس آنها را از قالب خارج کرده و به کیسه فریزرهای زیپ دار انتقال می دهیم و کاملا درب آنها را بسته و تا مدت ها درون فریزر می توان نگهداری کرد.
در صورت مصرف کمی از آنها را برداشته و آب کرده و استفاده می کنیم.

با این روش در تمام طول سال آب لیموی تازه و پرخاصیت با طعم عالی خواهید داشت، که نه کپک می زند و نه طعمش تغییر می کند.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا