احمد جهان بزرگی روحانی هتاک به رئیس جمهور کیست؟ + فیلم توهین به حسن روحانی

احمد جهان بزرگی مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،مدرس سطح دو حوزه علمیه عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است. جهان بزرگی شروع دروس حوزوی را  از سال ۱۳۶۰ مدرسه دینی مجتهدی شروع کرد. ادامه دروس حوزوی تا به امروز در فقه و اصول (درس خارج)؛ اخذ مدرک لیسانس علوم سیاسی در دانشگاه تهران (۱۳۶۴)؛اخذ مدرک فوق لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه شهید بهشتی (۱۳۷۲)؛ انجام داد.

اخذ مدرک دانشوری علوم سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس (۱۳۷۷)؛ دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران ؛تدریس در دانشگاههای تهران از سال ۱۳۶۵ در دروس علوم سیاسی و معارف اسلامی ؛ مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۱ ؛ تالیف مقالات علمی متعدد و چاپ آن در نشریات داخلی و حضور با ارائه مقاله در همایش های علمی – تخصصی؛ تدریس در حوزه های علمیه (درس اصول فقه مظفر) است.

فعالیت‌های اجرایی

مدیر گروه علوم سیاسی (شورای نقد کتب دانشگاهی) پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی – مدیر گروه علوم سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی – مدرس سطح دو حوزه علمیه عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

آثار مکتوب احمد جهان بزرگی

۱- اصول سیاست و حکومت(۱۳۷۸)؛۲- پیشینه تاریخی نظریه ولایت فقیه( ۱۳۷۷)؛۳- اندیشه سیاسی امام خمینی ۱۳۷۹؛۴- درآمدی بر نظریه دولت در اسلام (۱۳۷۸)؛۵- متدولوژی تفسیر سیاسی (۱۳۷۹)؛۶- آزادی سیاسی( ۱۳۸۱)؛ ۷ – درآمدی بر تول نظریه دولت در اسلام(۱۳۸۱)؛ ۸- اصول تحلیل وبررسی(۱۳۸۱)؛

مقالات

۱- پیشینه تاریخی ولایت فقیه (نشریه قبسات، ۱۳۷۶)

۲- نخبگان در جامعه اسلامی (مجموعه مقالات، راه انقلاب، ۱۳۷۸)

۳- جستاری در استراتژی برخورد آمریکا با ایران( مجموعه مقالات، جرعه جاری،۱۳۷۷)

۴- نظام سیاسی و دولت در اندیشه امام خمینی(نشریه، دانشگاه اسلامی، ۱۳۷۸)

۵- انقلاب عدالتخواهی و دو اندیشمند معاصر آن(نشریه، دانشگاه اسلامی، ۱۳۷۷)

۶- شیخ فضل الله نوری و میرزای نائینی تضاد یا سوء تفاهم( نشریه قبسات،۱۳۸۰)

۷- سیری در اصول کلی اندیشه ائمه مکتب هدایت(مجموعه مقالات،تاملات سیاسی،۱۳۷۵)

۸- اصول اندیشه سیاسی در اسلام وغرب(مجموعه مقالات، تاملات سیاسی،۱۳۷۴)

۹- مدخلی بر مبانی علم سیاست( مجموعه مقالات، تاملات سیاسی،۱۳۷۷)

دروس تدریس شده:

ریشه انقلاب اسلامی،اندیشه سیاسی در اسلام،فقه سیاسی،نظام سیاسی در دولت در اسلام،روش تحقیق در علوم سیاسی،مبانی سیاست،روش تحلیل سیاسی،اصول فقه مظفر

 

 

اظهارات جنجالی مهمان برنامه زاویه شبکه چهار در مورد رئیس‌جمهور، واکنش شماری از اعضای دولت را در پی داشته است و معاونت حقوقی دولت اعلام کرده است که از صدا و سیما شکایت خواهد کرد. احمد جهان بزرگی، عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در برنامه زاویه در شبکه چهار، بدون نام بردن از مسئول یا وزیری گفت: «مسئولی در خانه خود می‌نشیند که ممکن است پای منقل باشد و حتی وزرایش نمی‌توانند با او تماس بگیرند. آیا این فرد مسئول است؟»

تعدادی از وزرا و اعضای کابینه دولت دوازدهم اظهارات پخش شده احمد جهان بزرگی از تلویزیون ایران را «اهانت» به رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت تلقی کرده‌اند.

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری در توییتی نوشته است، «هرچه به انتخابات ۱۴۰۰ نزدیک می‌شویم توهین به رئیس‌جمهوری و تخریب دولت افزایش می‌یابد.»

عباس صالحی٬ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در توئیتی نوشته است: «ادبیات سخیف، توهین و افترا از همه بد است و در کسوت روحانیت، آن هم از رسانه ملی، بدتر!»

علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری و سخنگوی دولت نیز اظهارات احمد جهان بزرگی در یک برنامه تلویزیونی را « توهین به رئیس جمهوری» دانسته است.

در همین حال، دفتر حسن روحانی خواستار توضیح سریع و صریح صدا و سیما شد.

علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور،‌ در حساب توییتری خود آنچه در برنامه‌ای در شبکه چهار رخ داده را «افتضاحی شرم‌آور» خواند و نوشت: نهاد ریاست جمهوری، مصمم است که این مورد عجیب و شرم‌آور را به صورتی مؤثر و در بالاترین سطوح پیگیری کند.

حسام الدین آشنا ، مشاور رئیس جمهوری ایران نیز در توئیتی نوشته است: «مردم اهل ملاقه و منقل را به خوبی می‌شناسند.» حسام الدین آشنا اضافه کرده است: «ای کاش در کنار ریش و عمامه، جهان‌تان را هم بزرگ‌تر می‌کردید.»

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در توئیتی به اهانت به رییس جمهوری در رسانه ملی واکنش نشان داد. ابتکار در این توئیت بخشی از آیه ۱۱ سوره حجرات را منتشر کرد که در آن آمده است: “و از یکدیگر عیب نگیرید و به همدیگر لقب‌های زشت مدهید چه ناپسندیده است نام زشت پس از ایمان و هر که توبه نکرد آنان خود ستمکارند”.

در همین حال روابط عمومی شبکه چهار تلویزیون در بیانیه‌ای رسمی، با«غیرمنصفانه» و «غیرحرفه ای» خواندن سخنان احمد جهان‌بزرگی، آن را مخالف اهداف رسانه ملی و شبکه چهار در توسعه «گفت‌وگوی مومنانه، منصفانه و مودبانه» خوانده است. در این بیانیه تاکید شده مسئولیت اظهارنظر مهمانان و کارشناسان برنامه زنده بر عهده خود آنهاست.

هادی غفاری، چهره سیاسی اصلاح طلب: نان برخی در فحاشی به روحانی است.

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصواگرا از احتمال امتناع برخی وزرای دولت روحانی از حضور در جلسات هیات وزیران خبر داد و در توئیتر خود نوشت: شنیدم چند تن از وزیران به ‎دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرده‌اند اگر ‎رئیس صداوسیما بدون عذرخواهی از رئیس جمهور به خاطر پخش اظهارات موهن علیه ‎حسن روحانی بخواهد در جلسه هیات دولت شرکت کند، آنها از حضور در جلسه امتناع خواهند کرد.

معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام کرده است که «به دنبال پخش صحبت‌های توهین آمیز نسبت به رییس جمهور و وزرای دولت در یکی از برنامه های تلویزیونی صدا و سیما از این سازمان و کلیه عوامل پخش این برنامه شکایت» خواهد کرد.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا