اسامی بهترین خانههای اپرا و معروف ترین آنها از نظر معماری در حل جدول
اپرا در اصل یک نوع تئاتر است که با اینکه بیس اصلی آن موسیقی است اما نمی توان آن را تئاتر موزیکال نامید ، اپرا یک واژه فرانسوی می باشد این رشته از موسیقی در تالارهای اپرا اجرا می شون که به آن خانه های اپرا نیز می گویند ، بهترین خانههای اپرا و معروف ترین آنها از نظر معماری را در این مطلب خواهید دید .
خانههای اپرا از لحاظ معماری ، گوهرهای ارزشمند یک شهر هستند. از نیویورک تا سیدنی ، خانههای اپرا معیار و نشانگر شهرهای بزرگ میباشند.
این خانهها نهتنها برای اجرای موسیقی و سایر هنرها بلکه به خاطر معماری زیبایشان در سراسر جهان شناختهشده هستند. این خانههای با ارزش به تمامی جهان نشان میدهند که شهر آنها دارای معماری و فرهنگ غنی است.
علاوه بر ارائهی یک تجربهی خوب و بهیادماندنی از تئاتر، آنها میتوانند سالیانه میلیونها نفر از توریستهای سراسر جهان را به خود جلب کنند.
بهترین خانههای اپرا و معروف ترین آنها از نظر معماری :
تئاتر آمازوناس ،مانائوس :
واقعا چه کسی انتظار دارد که یک خانهی اپرا در جنگل قرار گرفته باشد؟ اما تئاتر آمازون در مانائوس در قلب جنگلهای انبوه آمازون جای گرفته است.
این خانه در دورهی رونق لاستیک در سال ۱۸۹۶ تاسیس شد و توسط معماری ایتالیایی به نام Celestial Sacardim طراحی گردید. بیشتر بخشهای این ساختمان از اروپا وارد شده است. این سالن دارای ظرفیت ۷۰۰ صندلی است.
کارهای هنری متعددی که بیشتر متعلق به هنرمندان اروپایی هستند ، به این سالن زیبایی خاصی بخشیدهاند.
تئاتر دی سان کارلو، ناپل:
این سالن نشانهی شهر ناپل بوده و در حال حاضر یکی از قدیمیترین سالنهای اپرا در سراسر جهان محسوب میشود.
این ساختمان توسط جیووانی آنتونیو و انجلو کاراسل طراحیشده بود و در سال ۱۷۳۷ نیز باز شد. این ساختمان در زمانهای مختلف بازسازی شد و ظاهر آن تغییر کرد.
یک زمان شکل سالن کنسرت به صورت نعل اسبی بوده و میتوانست ۳۰۰۰ صندلی را در خود جای دهد اما هماکنون ظرفیت آن تنها ۱۴۰۰ صندلی است. بااین وجود ، این سالن هنوز یک قطعهی باشکوهمعماری بوده و پذیرای رویدادهای مختلفی است.
تئاتر لا اسکالا در میلان:
سالن اپرای لا اسکالا در سال ۱۷۷۸ باز شد و یکی ازجذابترین سالنهای اپرا در سراسر جهان است. این ساختمان در طول جنگ جهانی دوم آسیب شدیدی دید ولی در سال ۱۹۴۶ دوباره بازسازی شد.
سالن کنسرت میتواند بیش از ۲ هزار نفر از تماشاگران را در خود جای دهد. کانال مقعری که در زیر کف سالن کنسرت قرار دارد، تجربهی صدای بسیار خوبی برای تماشاگران فراهم میکند.
موزهی تئاتر اسکالا در این سالن اپرا ،آثار باستانی متعددی را نشان میدهد که نمایانگر تاریخ پربار ایتالیاییها است. همچنین در این سالن یک آکادمی همراه وجود دارد که آموزش موسیقی و رقص را فراهم میسازد.
خانهی اپرای ملی وین :
از شهر وین به عنوان پایتخت موسیقی یاد میشود و این شهر دارای یک خانهی اپرای بسیار بزرگ نیز هست. این سالن با نام Staatsoper شناخته شده و در سال ۱۸۶۹ تاسیس گشته است.
این ساختمان توسط معمارانی به نام ادوارد وان در نول و سیکاردزبرگ طراحی شده است. این بنای قرمز و طلایی با مجسمهها ، نقاشیها و نقاشیهای آبرنگی زیبا تزیین شده است.
در طول جنگ جهانی دوم ساختمان این سالن آسیب دید و در سال ۱۹۵۵ دوباره بازسازی و مرمت گردید. تالار کنفرانس آن دارای ۲۳۰۰ صندلی برای تماشاگران است.
این سالن در حال حاضر یکی از شلوغترین خانههای اپرا در سراسر جهان محسوب میشود.
تئاتر کولون ، بوئنوس آیرس :
این سالن اپرا که در پایتخت آرژانتین واقع شده است یکی از بهترین و جذابترین سالنهای اپرا در آمریکای لاتین است. ساختمان فعلی در سال ۱۹۰۸ باز شد اگر چه تاریخچهی آن به قرن نوزدهم برمیگردد.
شکلی شبیه به نعل اسب و ترکیب استایلهای مختلف معماری به گونهای است که ۲۵۰۰ صندلی در آن جای میگیرد. این سالن برای یک دورهی کوتاه ،یکی از بزرگترین سالنهای اپرا بوده است.
نقاشیهای رائول سولدی (Raul Soldi) نقاش مشهور آرژانتینی،سقف سالن کنسرت را به زیبایی تزیین کرده است.
خانهی اپرای سلطنتی لندن:

این سالن در وست مینستر واقع شده و یکی از بزرگترین سالنهای اپرا در انگلستان به حساب میآید. این ساختمان در سال ۱۷۳۲ ساخته شده است و به خاطر آتشسوزی ، چندین بار مرمت و بازسازی گشته است.
بنای اصلی به عنوان کاونت گاردن شناخته شده و دارای ظرفیتی حدود ۲۳۰۰ صندلی است.سالن Paul Hamlyn و تئاتر استودیوی لینبری (Linbury) ازدیگر امکانات این سالن هستند.
به غیر از اپرا ، این سالن تئاتر میزبان مراسمهای دیگری همچون اهدای جوایز فیلم نیز هست.
تئاتر بولشوی در مسکو:
سالن تئاتر بولشوی از نقاط عطف پایتخت روسیه است.این سالن کار خود را به عنوان یک ساختمان آجری کوچک در سال ۱۷۹۴ آغاز کرد. ساختار فعلی توسط آندره میخائیلف طراحی شده است و در سال ۱۸۲۵ شروع به کار کرد.
از آن زمان به بعد ، بازسازی و مرمتهای مختلفی بر روی این بنا انجام شده است.
این سالن تئاتر عمدتا برای اجرای هنرهای باله بولوشی و بولشوی اپرا مورد استفاده قرار میگرفت که از قدیمی ترین و محبوبترین شرکتهای باله و اپرا در سراسر جهان محسوب میشوند. بسیاری از اپراهای مشهور و برتر کار خود را از اینجا آغاز کردهاند. خود ساختمان مظهر معماری کلاسیک است.
تالار اپرای متروپولیتن نیویورک:

این تالار در سال ۱۹۶۶ باز شد و در مرکز لینکلن در نیویورک واقع شده است. این بنا توسط والاس کی هریسون طراحی شده و دارای طرفیت ۴ هزار نفری است. این ساختمان یکی از موقعیتهای جالب و جذاب برای گردشگران محسوب میشود.
این سالن اپرا ، میزبان اپراهای متعدد کلاسیک و ابداعی بوده و به خاطر صدای خوب و جذابش مشهور میباشد. مجسمهها و آثار هنری ، زیبایی فوق العادهای به آن بخشیدهاند.
خانه اپرای سیدنی:
شاید یکی از مشهورترین خانههای اپرا در سراسر جهان ، خانه اپرای سیدنی است. این ساختمان توسط معمار دانمارکی به نام یورن اوتزان(Jorn Utzon) طراحی شده و در اکتبر سال ۱۹۷۳ باز گشایی شده است.
این بنا مشرف به بندرگاه سیدنی بوده و طراحی آن شبیه یک کشتی بادبانی است. هر ساله ، خانه اپرای سیدنی میزبان بیش از هزار رویداد مختلف است و تقریبا بیش از ۷ میلیون توریست و گردشگر را به خود جذب میکند.
بزرگترین مکان آن سالن کنسرت است.تئاتر جوآن ساترلند و تئاتر دراما از مهمترین بخشهای این ساختمان هستند.
کاخ گارنیه،پاریس:
کاخ گارنیه درست مانند کلیسای جامع نوتردام، موزه لوور و برج ایفل نماد شهر پاریس است. این خانهی اپرا که دارای ظرفیت تقریبی ۲ هزار نفری است ، در سال ۱۸۷۵ تاسیس شد.
این بنا توسط چارلز گارنیر طراحی شده است.نام اصلی آن Salle des Capucines میباشد. این ساختمان بر اساس سبک هنری بیوکس ساخته شده و یکی از معماریهای پر زرق و برق در جهان است.
با وجود زیباییهای معماری ، این ساختمان به خاطر خط بصری ضعیف بدنام شده است. همچنین ، موزه-کتابخانه ی اپرای پاریس نیز در این ساختمان واقع شده است.
بیشتر بخوانید :
جاذبه های گردشگری شهر توکیو پایتخت ژاپن در حل جدول