بهترین روش خشک کردن توت فرنگی برای ماندگاری رنگ و طعم آن

با آمدن فصل توت فرنگی بهتر است برای خشک کردن آنها از توت فرنگی های ارگانیک و غیر پرورشی استفاده کنید ، در این مطلب چهار راه از بهترین روش خشک کردن توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد تا بعد از خشک شدن رنگ و طعم آنها محفوظ بماند.

توت فرنگی ها از جمله مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر بالا هستند، که به تنظیم قند خون و ثابت نگه داشتن آن کمک می کنند. اگر به دنبال خشک کردن توت فرنگی در خانه هستید و می خواهید چیپس توت فرنگی قرمز و خوشرنگی داشته باشید، در این مطلب راز و رمز خشک کردن توت فرنگی را بخوانید.

بهترین روش خشک کردن توت فرنگی

۱. خشک کردن توت فرنگی در آفتاب

 

  • برای تهیه چیپس توت فرنگی با استفاده از آفتاب، شما باید روزی را انتخاب کنید که هوا کاملا صاف و آفتابی باشد. (حداقل برای ۳ روز)
  • توت فرنگی ها را به ضخامت ۳ میلیمتر برش زده و آنها را درون یک سینی که کمی آن را چرب کرده اید، با فاصله بچینید.
  • سپس سینی توت فرنگی را زیر نور مستقیم آفتاب قرار داده و در طول روز سعی کنید، با حرکت سایه و نور آفتاب، سینی را دقیقا به زیر نور هدایت کنید.
  • شب‌ها سینی را به داخل خانه بیاورید تا خنکی هوا باعث برگشتن رطوبت به توت فرنگی‌ها نشود.
  • همچنین هر روز چیپس های توت فرنگی را زیر و رو کنید تا به ظرف نچسبند.
  • بعد از ۲ تا ۳ روز چیپس توت فرنگی شما آماده است. (اگر در طی این مدت تعدادی از آنها زودتر خشک شدند، آنها را از بقیه جدا کرده و منتظر نمانید همه آنها با هم خشک شوند.)
  • آنها را درون ظرف در بسته تمیز و خشک، نگهداری کنید.

۲. روش خشک کردن توت فرنگی در فر

  • در این روش شما در عرض ۴-۵ ساعت توت فرنگی خشک شده خواهید داشت.
  • برای این کار ابتدا دم توت فرنگی را گرفته و آنها را یکدست ورقه ورقه کنید.
  • کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و ورقه های توت فرنگی را با فاصله درون سینی بچینید.
  • سپس فر را روی دمای ۶۰ تا ۸۰ درجه گرم کنید و درب آن را به اندازه ۳-۴ سانتیمتر باز بگذارید تا رطوبت تبخیر شده، خارج شود.
  • سینی توت فرنگی را درون فر قرار دهید تا کم کم توت فرنگی ها خشک شده و حالت چرمی به خوب بگیرند. (این کار حدودا ۳-۴ ساعت زمان لازم دارد.)
  • درجه حرارت را زیاد نکنید؛ این کار باعث تیره شدن توت فرنگی ها خواهد شد.
  • وقتی توت فرنگی ها آب خود را از دست دادند، آنها را درون سینی خشکی ریخته و ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید.
  • سپس آنها را جمع کرده و درون ظرف شیشه ای خشک و در بسته ای نگهداری کنید.

۳. طریقه خشک کردن توت فرنگی در ماکروفر

  • روش صحیح خشک کردن میوه در ماکروفر، آن است که از حالت یخ زدایی (defrost) استفاده کنید.
  • توت فرنگی های ورقه شده را روی صفحه تمیز و خشک شده ماکروفر با فاصله بچینید. (یا از ورقه سیلیکون مخصوص ماکروفر استفاده کنید.)
  • پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، چیپس های توت فرنگی حالت خشک و چرمی به خود می گیرند، در این مرحله آنها را از ماکروفر خارج کرده و درون فضای آشپزخانه به مدت ۵-۶ ساعت نگهداری کنید.
  • سپس آنها را درون ظرف در بسته و تمیزی نگهداری کنید.

۴. طریقه خشک کردن توت فرنگی در میوه خشک کن

  • دمای میوه خشک کن را روی ۵۷ درجه سانتیگراد (۱۳۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
  • ورقه های توت فرنگی را درون طبقات دستگاه بچینید.
  • دستگاه را روشن کنید و حداقل ۸ ساعت به آنها زمان دهید تا خشک شوند.
  • میوه های مختلف، زمان های متفاوتی برای خشک شدن در دستگاه می طلبند؛ برای مثال آلبالو، حدودا ۴۸ ساعت زمان نیاز دارد تا در دستگاه خشک شود.
  • پس از آنکه توت فرنگی ها خشک شدند، سینی ها را درون فضای آشپزخانه به مدت ۳ ساعت نگه دارید تا رطوبت باقیمانده حذف شود.
  • سپس آنها را درون ظرف تمیز و خشک نگهداری کنید.

محتوای پلی فنول بالای توت فرنگی می تواند با جلوگیری از ساخت پلاکت و کاهش فشار خون از طریق مکانیزم های ضد التهابی، خطر بیماریهای قلبی عروقی را نیز کاهش دهد. همچنین فیبر و پتاسیم موجود در توت فرنگی به سلامت قلب کمک می کند.

 

 

 

 

بیشتر بخوانید :

خشک کردن آلبالو به سه طریق مختلف و راحت

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا