ضد عفونی کردن آجیل شب عید از زبان رئیس اتحادیه کشوری‌ آجیل و خشکبار

رئیس اتحادیه کشوری آجیل و خشکبار علاوه بر قیمت هر کیلوگرم آجیل نحوه ضد عفونی کردن آجیل شب عید را نیز توضیح دادند.

ضد عفونی کردن آجیل شب عید

رئیس اتحادیه کشوری‌ آجیل و خشکبار معتقد است؛ در مقایسه با افزایش قیمت سایر کالاهای پر مصرف نوروزی مانند شیرینی و میوه، آجیل کالای ارزان‌ قیمت‌تری محسوب می‌شود.

علیرضا ارزانی با بیان اینکه شرایط تامین و عرضه آجیل مطلوب است، گفت: بهبود وضعیت آب و هوایی و کاهش صادرات موجب شده تامین و عرضه آجیل و خشکبار در بازار داخلی کشور شرایط خوبی داشته باشد.

وی اظهار کرد: با این شرایط کمبود آجیل در بازار وجود ندارد و هر نوع آجیلی که تقاضا برای آن وجود داشته باشد در دسترس مردم قرار دارد.

ارزانی درباره قیمت آجیل در بازار، اظهار کرد: از نیمه اسفندماه اتحادیه قیمت‌ها را روزانه تعیین و به اطلاع مردم می‌رساند، اما با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش‌بینی ما عدم افزایش قیمت و ثبات بازار است.

وی قیمت هر کیلوگرم آجیل مخلوط در کیفی‌ترین سطح را ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

ارزانی آجیل را در مقایسه سایر کالاهای پر مصرف نوروز مانند شیرینی و میوه کالای ارزان‌تری دانست.

رئیس اتحادیه کشوری‌ آجیل و خشکبار معتقد است؛ در مقایسه با افزایش قیمت سایر کالاهای پر مصرف نوروز مانند شیرینی و میوه، آجیل کالای ارزان‌ قیمت‌تری محسوب می‌شود.

به گفته ارزانی؛ میزان کم مصرف آجیل نیز نسبت به سایر کالاها مصرف آن را در مهمانی‌ها مقرون به صرف‌تر می‌کند.

وی میزان مصرف آجیل به ازای هر نفر در مهمانی‌ها را ۳۰ گرم عنوان کرد.

ارزانی همچنین پیش‌بینی کرد: نوروز امسال نسبت به سال گذشته میزان مصرف آجیل افزایش یابد.

وی دلیل احتمال افزایش خرید مصرف آجیل در نوروز امسال را کاهش نگرانی مردم از انتقال ویروس کرونا برشمرد.

ارزانی به مردم توصیه کرد : هرچند شناخت نسبت به ویروس کرونا و نحوه انتقال آن افزایش یافته است، اما همچنان رعایت مسائل احتیاطی و بهداشتی ضرورت دارد.

برای ضد عفونی کردن آجیل وی از مردم خواست قبل از مصرف آجیل آن را در فر، تستر، ماهی‌تابه یا هر وسیله‌ای که در اختیار دارند، حرارت دهند.

ارزانی اثر حرارات‌دهی بر آجیل را علاوه بر کاهش آلودگی احتمالی، افزایش تردی و تازگی آن عنوان کرد.

 

 

 

بیشتر بخوانید :

نحوه تشخیص مرغ هورمونی از مرغ طبیعی

 

۰ ۰ رای
Article Rating
برچسب ها

فرزانه سمندر

استقلالی ام و عاشق نوشتن، کار خبرنگاری رو از آوای ساوه شروع کردم و مدت 15 ساله با گروه مجلات کلبه و کولاک آشنا هستم و همکاری می کنم.
ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
بستن