طرز تهیه ترشی فلفل سبز شیرین فوری و خوشمزه به صورت خرد شده مرحله به مرحله
دستور تهیه ترشی فلفل سبز
ترشی فلفل سبز یک ترشی خاص و همه پسند است که طعم دلچسب و عالی دارد و در کنار انواع غذاها مانند پلو، کته و دیزی قابل سرو می باشد و زیبایی سفره شما را چندین برابر می کند. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث پایین آمدن فشار خون می شود. فلفل سبز ویتامین ث بسیار زیادی دارد که آنتی اکسیدان قوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است و از سویی دیگر کلاژن سازی در بدن را تحریک می کند. فلفل سبز سرشار از فیبر، ویتامین ث و ویتامین آ و یکی از بهترین سبزیجات برای کلاژن سازی و جوان نگه داشتن پوست و افزایش ایمنی بدن به خصوص در زمستان است. ترشی فلفل را می توان با انواع فلفل سبز تند یا شیرین، فلفل کبابی یا فلفل سبز همدانی، به روش های مختلف و به صورت خرد شده یا درسته تهیه کرد. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی فلفل سبز شیرین فوری خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
- فلفل سبز شیرین ۵۰۰ گرم
- سیر رنده یا خرد شده ۶ بوته
- گلپر ۳ قاشق غذا خوری
- مغز هل ۱ قاشق غذا خوری
- نعنا خشک ۳ قاشق غذا خوری
- نمک ۴ قاشق غذا خوری
- سرکه قرمز به میزان لازم
طرز تهیه ترشی فلفل سبز به صورت خرد شده با سرکه
مرحله اول: شستن و خرد کردن فلفل
فلفل ها را تمیز با آب سرد بشویید، آبکش و روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند؛ برای تهیه این ترشی از فلفل خرد شده استفاده می شود. تخته کار را آماده کنید و بعد از اینکه فلفل ها خشک شدند آن ها را روی تخته قرار دهید، سر و ته فلفل ها را با چاقو جدا و آن ها را در اندازه های دلخواه خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: خرد کردن حبه های سیر
حبه های سیر را جدا کنید و پوست آن ها را بگیرید و تمیز بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود. سیرها را با چاقو ساطوری خرد یا با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید. میزان سیر به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد، می توانید بیشتر یا کمتر استفاده کنید.
مرحله سوم: ترکیب مواد با هم
داخل یک کاسه بزرگ فلفل های خرد شده را بریزید و سیر را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. در ادامه حدود ۴ قاشق غذا خوری نمک را به همراه ۳ قاشق غذا خوری گلپر اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید. سپس ۳ قاشق نعنا خشک و به دلخواه ۱ قاشق مغز هل را هم داخل مواد بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: ریختن ترشی داخل شیشه
در این مرحله سرکه را اضافه و با مواد مخلوط کنید. شیشه هایی که برای ترشی در نظر گرفتید را تمیز بشویید و کاملا خشک کنید. بعد از اینکه شیشه ها خشک شدند از مواد ترشی که آماده کردید داخل شیشه ها را پر کنید، مجدد از سرکه داخل شیشه بریزید تا شیشه پر شود درب شیشه ها را محکم ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید. این ترشی خیلی سریع مثلا سه چهار روزه آماده می شود.
نکات کلیدی برای تهیه ترشی فلفل سبز شیرین
- سیر را می توانید با غذاساز هم خرد کنید.
- استفاده از مغز هل طعم ترشی را فوق العاده عالی می کند ولی قابل حذف می باشد.
- نمک این ترشی باید زیاد باشد.
- می توانید از سرکه سفید هم استفاده کنید.
- نعنا خشک را اگر زیاد بریزید رنگ ترشی تیره می شود.
- این مقدار فلفل حدود سه شیشه کوچک ترشی به شما می دهد.