طرز تهیه سالاد الویه مجلسی به تعداد بالا همراه با نکات کلیدی
در اکثرا مجالس تولد و سادی سالاد الویه یک پای ثابت می باشد اما درست کردن این نوع سالاد با طعم خوشمزه و به تعداد زیاد کمی مشکل است ، در این مطلب از بلاگ جدول یاب طرز تهیه سالاد الویه مجلسی به تعداد بالا همراه با نکات کلیدی را عنوان خواهیم کرد ، لطفا تا انتها با ما همراه شوید :
طرز تهیه سالاد الویه با مرغ برای ۲، ۱۰ و ۲۰ نفر
۱. مواد لازم برای دو نفر
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
خیار شور | ۴ عدد |
هویج پخته شده | ۱ عدد |
نخود فرنگی | نصف لیوان (۲۰۰ گرم) |
سس مایونز | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان لازم |
۲. مواد لازم برای ۱۰ نفر
مواد اولیه | مقدار |
سینه مرغ | ۱ عدد (معادل ۳۰۰ گرم) |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نخود فرنگی | ۱ لیوان |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری سرپر |
هویج پخته شده | ۲ عدد درشت |
خیار شور خرد شده | ۱۵ عدد متوسط |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
۳. مواد لازم برای ۲۰ نفر
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی درشت | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۴-۵ عدد |
مرغ پخته شده ریش ریش شده | ۲ لیوان |
نخود فرنگی | ۱ لیوان |
هویج پخته شده | ۲ عدد |
خیار شور خرد شده | ۱ لیوان |
سس مایونز | ۷ الی ۸ قاشق غذاخوری سرپر |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد الویه با مرغ خوشمزه
- در ابتدا مرغ را همراه با پیاز و مقداری نمک بگذارید بپزد.
- سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید.
- . دقت داشته باشید که سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را بعد از پختن رنده کنید و به مواد سالاد الویه اضافه کنید. حالا نخود فرنگی را اضافه کنید.
- بعد از آن هویج پخته شده و خیارشورهای نگین شده را به مواد اضافه کرده و کاملا تمام مواد را ترکیب کنید.
طرز تهیه سس سالاد الویه
- برای تهیه سس سالاد اولیه در ابتدا مقداری سس را با آب مرغ مخلوط کرده و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
- در صورت دلخواه میتوانید به نسبت مقدار سس مایونز، مقداری هم ماست به سالاد الویه خود اضافه کنید.
- حالا که سس شما آماده شد، تمام مواد را با میزان دلخواهی سس ترکیب کنید و با نان باگت یا نان سبوس دار سرو کنید.
۲ نکته مهم
- دقت داشته باشید، اگر یک پیمانه سس استفاده میکنید، نصف پیمانه ماست و یک سوم پیمانه آب مرغ در سس خود بریزید.
- به این دلیل که آب مرغ مقداری نمک دارد و خیار شور هم در سالاد اولیه وجود دارد، پیشنهاد ما به شما این است از نمک استفاده نکنید.
نکات مهم برای حرفه ای ها
- به جای مرغ میتوانید از ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ یا سوسیس و یا کالباس استفاده کنید.
- معمولا مزه سالاد الویه به سس آن بستگی دارد، پس هنگام درست کردن سس دقت کافی داشته باشید تا مزه ها متعادل شود.
- بهتر است بعد از تهیه کردن سالاد الویه، آن را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد.
- در صورتی که به نخود فرنگی تازه دسترسی نداشتید، میتوانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
- اضافه کردن مقداری پیازچه ریز خرد شده، مزه سالاد الویه را محشر می کند! امتحان کنید.
- توصیه می کنیم ۱-۲ قاشق خامه صبحانه نیز به سس سالاد اضافه کرده تا طعم جدید و بی نظیری را تجربه کنید.
سالاد الویه به عنوان یکی از غذاهای پرکالری، مقدار زیادی نشانه و کلسترول دارد و بنابراین؛ برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمیشود. این غذا معمولا به عنوان یک غذای راحت برای جشنهای خانوادگی، مسافرتهای کوتاه مدت و تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی است.
بیشتر بخوانید :