جزئیات عرضه اولیه پتروشیمی اروند

در این مطلب از جدولیاب ، توضیحاتی درباره جزئیات عرضه اولیه پتروشیمی اروند (سهامی عام) و همچنین قیمت و میزان نقدینگی موردنیاز خواهیم داشت! با ما همراه باشید. چندی پیش مدیرعامل پتروشیمی اروند ، غول پی ‌وی ‌سی کشور و منطقه خبر عرضه اولیه این شرکت را در بورس داده بود!

لازم به بیان است دو تا سه ‌هفته بعد از عرضه اولیه بوعلی، ۱۲ درصد از سهام اروند نیز عرضه خواهد شد.

حسن نشان‌ زاده ، مدیرعامل پتروشیمی اروند با اشاره به اینکه پتروشیمی اروند به ‌عنوان بزرگ ‌ترین تولیدکننده pvc ایران، از روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه سال ۱۳۹۹ شمسی گام مهمی را برای ورود به بازار سرمایه برداشت، اظهار کرد: بازار سرمایه کشور با حضور بالغ بر ۶۰۰ شرکت به ‌عنوان یکی از بازارهای شفاف و مورد اقبال ارکان نظام بوده است که ورود پتروشیمی اروند به این بازار می ‌تواند بر اعتبار بین ‌المللی شرکت بیفزاید. اقتصاد کشور اکنون از بانک‌محوری به سمت محوریت بازار سرمایه در حرکت است و در این موج، شرکت پتروشیمی اروند باید جایگاه خود را به‌دست آورد.

مدیرعامل پتروشیمی اروند با بیان اینکه با تلاش بی‌ وقفه کارکنان و مدیران مجموعه و حمایت ‌های سهامداران، عمده فرآیند پذیرش با سرعت بالایی در حدود ۴ ماه تکمیل شده است، تصریح کرد: این تلاش ‌ها به ‌زودی به مقصد نهایی خواهد رسید و نماد معاملاتی شرکت روی تابلو بورس خواهد نشست و سهام اروند عرضه اولیه خواهد شد.

حسن نشان‌ زاده ، مدیرعامل پتروشیمی اروند با بیان اینکه گام‌های نهایی پذیرش پتروشیمی اروند در حال انجام است، اظهار کرد: پس از جلسات برگزار شده با مدیران سازمان بورس و جلسه نهایی که امروز برگزار شد، باید منتظر کشف قیمت سهام برای عرضه اولیه به بورس در زمانی نزدیک باشیم.

اما درباره پتروشیمی اروند بد نیست بدانید این شرکت در راستای توسعه صنعتی کشور و نیز تامین مواد اولیه صنایع شیمیایی و پایین دستی در بازارهای داخلی و صادراتی احداث شده است.

این شرکت شامل واحدهای Salt Washing ، کلر آلکالی (CA) ، اتیلن دی کلراید و وینیل کلراید مونومر (EDC/VCM) ، پی وی سی سوسپانیون و امولسیون (SPVC/EPVC) و واحد سرویسهای جانبی (CF) شامل واحد تفکیک هوا (ASU) در زمینی به وسعت ۱۰۸ هکتار در سایت ۳ منطقه ویژه اقتصادی بندر امام قرار دارد.
قرارداد مهندسی تفصیلی و خرید مجتمع پتروشیمی اروند در تاریخ ۱۹/۰۸/۱۳۸۲ با کنسرسیومی متشکل از شرکت آلمانی UHDE و شرکت مهندسین مشاور سازه منعقد گردید.

راه اندازی (۱) Train کارخانه کلر آلکالی و نیز  واحد کلریناسیون مستقیم در سال ۱۳۸۹ صورت گرفت و در سال بعد سایر واحدها شامل ( ۲ ) Train کلر آلکالی، اکسی کلریناسیون، مونومروینیل کلراید و واحدهای پلیمری (S & E) بدون حضور کارشناسان خارجی و با تکیه به دانش فنی کارکنان متخصص مجتمع راه اندازی گردید.

شرکت پتروشیمی اروند یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان زنجیره PVC  در منطقه خاورمیانه می باشد و بالاترین ظرفیت تولید کاستیک در کشور، تولید کننده انحصاری گرید های EPVC  و نیز توانایی تولید گرید های خاص SPVC شامل Medical Grades از ویژگی های خاص آن می باشد.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا