ماجرای ساخت داروی درمان کرونا به ادعای احمد حسین فلاحی چه بود؟ + واکنش وزارت بهداشت

در این مطلب از جدولیاب ، توضیحاتی درباره ماجرای ساخت داروی درمان کرونا به ادعای احمد حسین فلاحی ، نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی و همچنین واکنش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این ادعا خواهیم داشت! با ما همراه باشید. احمد حسین فلاحی ، نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح روز یکشنبه ۲۷ مهر ماه سال ۱۳۹۹ شمسی مجلس شورای اسلامی در اخطاری مستند به اصل ۱۲۱ قانون اساسی و با اشاره به آمار فوت ناشی از کرونا در هر شش دقیقه مدعی شد:

ساخت داروی درمان کرونا

” این در حالی تست که برخی استان ها دارویی ساخته اند و من یک نمونه آن را آورده ام که هشت ماه پیش برای درمان قطعی کرونا معرفی شده است اما به آن توجه نشده است، مردم تلف می شوند و کسی به فکر مردم نیست. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم با تمام تلاشی که کرده نیاز به کمک دارد. در دولت چه خبر است؟ چرا به آنها کمک نمی شود؟ “

احمد حسین فلاحی ، نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی و و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر روز به اندازه سقوط یک هواپیما تلفات کرونا را شاهد هستیم، گفت:

” اراده ای برای اجرای پروتکل‌ ها نیست و در این زمینه با تبعیض برخورد می شود. مثلا ورود به مشهد ممنوع می ‌شود ولی ورود به جاده‌ های شمال، مترو و بازار آزاد است. رسانه هایی که در اختیار دولت هستند می خواهند تمام مشکلات را به گردن نظام بیندازند. وضعیت جامعه خوب نیست و همه کسانی که دلداده بودند دلسرد می‌شوند. مردم منتظرند اتفاقی توسط مجلس بیفتد. “

اما دکتر کیانوش جهانپور ، سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا در برخی استان‌ ها که از سوی یکی از نمایندگان محلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح شد، گفت:

” مسیر تایید سلامت، ایمنی و اثربخشی یک دارو و یا یک روش درمانی در کشور مطابق مقررات مشخص است و وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بعنوان متولی سلامت، هیچ مسیر میانه و سفارشی برای تائید اثربخشی یک داروی ادعایی یا روش درمانی نمی ‌شناسد. متاسفانه در ماه‌ های اخیر با توجه به نگرانی مردم از همه گیری کرونا و جدید بودن این بیماری و ویروس نوپدید، ادعاهای بسیاری مبنی بر دستیابی به درمان این بیماری مطرح شده است که اغلب این موارد فاقد مستندات علمی است؛ یا مسیر کارآزمایی های بالینی و روشمند را طی نکرده است و یا بعضا درصدد هستند با دور زدن این مسیر خود را از معرض قضاوت علمی و فنی دور کنند.

به عنوان متولی سلامت این قول را به مردم عزیزمان می‌ دهیم که جز مسیر ارزیابی های علمی برای ارزیابی روش های تشخیصی و درمانی هیچ مسیر دیگری را به رسمیت نشناسیم. “

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا