نقش و فواید خوئک در تغذیه انسان چیست؟

تفاوت خوئک با خوش گوشت

جدول یاب ، فرزانه سمندر: در ابتدا باید بدانیم خوئک کدام قسمت از بدن گاو یا گوسفند می باشد و اینکه آیا خوئک همان خوش گوشت است ویا تفاوت دارند.

خوئک یا آویشنگ به غده های تیموس و لوزالمعده گاو یا گوسفندی که زیر یک سال باشند می گویند، اما خوش گوشت به بخش ابتدایی روده باریک گوسفند که بعد از معده قرار گرفته می گویند، که بعضی ها با تصور اینکه هر دوی اینها یکی هستند می گویند خوئک یا خوش گوشت.

مضرات استفاده از خوئک

خوئک به دلیل چربی فراوانی که دارد و طعم لذیذش بسیار پرطرفدار است اما بخاطر چربی ترانس و کالری فراوانی که دارد کلسترول فرد را بالا می برد، به همین علت پزشکان استفاده از این غذای پرچرب مخصوصا برای افراد سالخورده و کسانی که ورزش نمی کنند و تحرک کمی دارند پیشنهاد نمی کنند.

 

استفاده بهینه از خوئک

در کل این غده های چربی باید دور انداخته شود چون در تغذیه انسان نقش مفیدی ندارند و در اصل در موارد دارویی و آرایشی و بهداشتی از آنها استفاده می شود.

چه بخوریم؟

در تعاریفی که اطبای طب سنتی از کبد وکلیه نیز داشته اند هم هرگز خوردن جگر را هم پیشنهاد نکرده اند به این علت که کبد (جگر) مرکز انباشته شدن غم و کلیه ( قلوه) مرکز شادی بدن هر جاندار است ،

پس بهتر است در مراجعه به جگرکی ها فقط قلوه سفارش بدهیم!

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا