طرز پخت ته چین مرغ + مواد مورد نیاز

ته چین مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از مخلوط برنج، مرغ، ماست، تخم مرغ و زعفران تشکیل می‌شود. ته چین عمدتاً به همراه مرغ یا گوشت آماده می‌شود.

مواد لازم برای ته چین مرغ

 برنج ۳ پیمانه
مرغ۲ تکه
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
ماست۱ پیمانه
 نمک و فلفلبه مقدار لازم
 دارچین به مقدار لازم
 روغن مایعنصف پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ :

برای تهیه ته چین مرغ ابتدا برنج را خیس کنید و مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بپزید. بعد از پخت مرغ آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید، آب برنج را بگذارید تا جوش بیاید و برنج  را در آن بریزید در این زمان زرده تخم مرغ و ماست را خوب هم بزنید و روغن مایع و زعفران و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید اگر دوست داشتید مقدار کمی دارچین هم بزنید خوشمزه می شود.

سپس برنج را آبکش کنید و نمک آن را بچشید مقداری از این مواد زعفرانی کنار بگذارید و بعد حدود ۲ سوم برنج را با این مخلوط قاطی کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران به آن بزنید.

اگر از ماهیتابه های رژیمی استفاده می کنید مقدار زعفرانی بیشتر باشد زیرا دو طرف ته چین تان سرخ شده است. اگر می خواهید از قابلمه استفاده کنید همان دو سوم کافی است.

قابلمه تان را چرب کنید و اجازه بدهید روغن داغ شود و بعد برنج زعفرانی را بریزید و کامل کف قابلمه را بپوشانید و بعد روی آن مرغ ریش شده را بریزید سعی کنید به یک اندازه و همه جای برنج بریزید.

روی آن برنج ساده بریزید و با کفگیر فشار بدهید تا برنج تان بعد از پخت قالبی خارج شود. و مقداری از مایع زعفرانی را کنار گذاشته بودید با قاشق به آرامی به دور برنجتان بریزید تا لبه های آن هم طلایی و سرخ شود. و در آن دم کنی قرار بدهید مانند برنج وقتی بخار کرد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید برنجتان دم بکشد اگر می خواهید ته دیگتان سرخ شود نزدیک کشیدن غذا کمی زیر آن را زیاد کنید تا خشک و طلایی شود.

بعد از تهیه ته چین مرغ را با احتیاط داخل ظرف برگردانید و برای تزیین از زرشک ‌خلال پسته و بادام و یا حتی ماست چکیده استفاده کنید.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا