مدیر ساختمان چگونه با همسایه خاطی برخورد کند ؟

مدیر ساختمان گاه واقعا بخاطر پرداخت نشدن شارژ ساختمان از طرف همسایه ها کلافه می شود و نمی داند چه کند در اینجا کارشناسان به کمکتان می آیند و پاسخ سوالتان را می دهند.

مدیر ساختمان چگونه با همسایه خاطی برخورد کند ؟

مدیر ساختمان می‌تواند برق و گاز واحدی را که شارژ نمی‌دهد، قطع کند؟

کارشناسان  درباره برخورد قانونی با همسایه‌ای که از پرداخت شارژ خودداری می‌کند، توضیح داده‌اند.

پرسش مخاطب درباره خودداری برخی همسایگان از پرداخت شارژ این است: سلام مدیر یک ساختمان مسکونی هستم بعضی از واحدها شارژ خود را پرداخت نمیکنند و بعضی دیگر بسیار دیر پرداخت میکنند بطوریکه صندوق ساختمان کفاف هزینه های جاری ساختمان را نمیکند. چاره کار چیست؟ با این ساکنان چه برخوردی میتوان کرد؟
پاسخ کارشناسان :
مطابق ماده ۱۰ مکرر (اصلاحی مصوب ۱۳۵۹/۳/۱۷) قانون تملک آپارتمان ها، در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی وصورت ریز آن مطالبه می شود.
هرگاه مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ ـ تهویه مطبوع ـ آب گرم ـ برق ـ گاز و غیره باو خودداری کنند و در صورتیکه مالک و یااستفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور برطبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هرحال مدیر یاهیئت مدیران موظف میباشند که بمحض وصول وجوه مورد مطالبه یاارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فوراً اقدام نمایند.
بیشتر بخوانید : 
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا