مصرف ذرت مکزیکی چه خطراتی برای سلامتی دارد؟

ذرت سرشار از ویتامین های گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن است و دارای مواد آنتی اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی است اما اگر ذرت به روش صحیح استفاده نشود وبه شکل ذرت مکزیکی استفاده شود می تواند بسیار مضر باشد زیرا برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند.

ابتلا به چاقی با مصرف ذرت مکزیکی

مصرف ذرت مکزیکی به عنوان میان وعده سبب افزایش کالری دریافتی شده و موجب چاقی افراد می شود. ذرت به دلیل قند بالا و کربوهیدرات فراوان در صورت مصرف زیاد افراد را دچار اضافه وزن می کند. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند به همین علت این نوع ذرت سبب چاقی می شود.

ذرت مکزیکی مضر برای افراد مبتلا به فشار خون و چربی

ذرت مکزیکی به دلیل داشتن مواد دیگر و ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند برای بیماران قلبی – عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون مضر است و سبب افزایش فشار خون و چربی خون افراد می شود .

ذرت مکزیکی و ایجاد اختلال در رشد کودکان

نیاسین یکی از ویتامین های گروه B است که نقش مهمی در متابولیسم انرژی و پروتیین بدن دارد. این ویتامین می تواند در بدن باعث تولید اسیدآمینه ای به نام تریپتوفان شود.کودکان، زنان باردار و شیرده و ورزشکاران در معرض کمبود نیاسین قرار دارند و کمبود این ویتامین در کودکان منجر به اختلال در رشد می شود.کمبود نیاسین در غلاتی مثل ذرت وجود دارد بنابراین افرادی که ذرت را به عنوان غذای عمده استفاده می کنند با کمبود این ویتامین مواجه هستند.

بروز حساسیت با خوردن ذرت

برخی از افراد با خوردن ذرت به دلیل وجود پروتئین خوراکی موجود در آن دچار حساسیت و علائمی مانند راش پوستی، تورم غشای مخاطی، استفراغ و … می شوند. حمله آسم و آنافیلاکسی نیز ممکن است با خوردن ذرت برای برخی افراد به وجود آید.

خطر پلاگرا با مصرف زیاد ذرت

اگر افراد از ذرت به مقدار زیاد استفاده نمایند مبتلا به پلاگرا خواهند شد . پلاگرا کمبود ویتامین، به ویژه نیاسین است. مقدار لیسین و تریپتوفان و نیاسین در ذرت بسیار کم است. برای جلوگیری از پلاگرا همراه ذرت، در رژیم غذایی خود از ویتامین نیز استفاده نمایید.

ذرت مضر برای افراد دیابتی

ذرت به علت کربوهیدرات بالا سبب بالا رفتن قند خون می انجامد. بنابراین افراد مبتلا به دیابت می شود بنابراین این افراد نباید ذرت مصرف کنند.

 

ایجاد نفخ با مصرف ذرت

ذرت حاوی نشاسته زیادی است . هنگام مصرف ذرت ، نشاسته در روده بزرگ شکسته شده و گاز زیادی تولید می کند. بنابراین مصرف زیاد ذرت سبب ایجاد نفخ می شود.

سوء هاضمه و ناراحتی معده

ذرت حاوی فیبر و مواد مغذی فراوان است و سموم را از بدن دفع می کند. اما مصرف زیاد ذرت به علت فیبر فراوان برای معده مضراست و موجب ابتلا به سوء هاضمه و معده درد در افراد می شود.

تحریک روده و اسهال با مصرف ذرت

خوردن ذرت خام سبب ابتلای شما به اسهال می شود. مصرف ذرت زیاد شما را مبتلا به اختلالات روده ای خواهد کرد.

پوسیدگی دندان با مصرف ذرت

ذرت، حاوی قند است و مصرف آن سبب پوسیدگی دندان می شود پس بعد از خوردن ذرت مسواک بزنید.

احتمال پوکی استخوان با خوردن زیاد ذرت

ذرت به دلیل کلسیم کمی که دارد اگر در رژیم غذایی به عنوان ماده اصلی گنجانده شود و به مقدار زیاد مصرف گردد، ممکن است شما به پوکی استخوان دچار گردید پس حتما در کنار خوردن ذرت خوراکی های سرشار از کلسیم مصرف کنید.

خواب آلودگی و رخوت با مصرف ذرت

ذرت حاوی نشاسته بالایی است و چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته شده است در صورت مصرف فراوان فرد را دچار خواب آلودگی و رخوت می کند.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا