نان داغ و تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!

نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل‌های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه ۴۵۰۰ساله نان تازه پخته است. جالب است بدانید که این نان به طرزباورنکردنی خوشمزه بوده است. ظاهرا این پروژه یکی از شادترین لحظات عمر این دانشمند بوده است.

پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش

او با کمک دو دانشمند (مصرشناس و میکروب‌شناس) نمونه‌های مخمر ۴۵۰۰ساله را از ظروف سفالی مصر باستان جمع‌آوری کرد.

پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش

آن‌ها نمونه‌ها را از ظروفی جمع آوری کردند که تصور می‌شد برای پخت نان در مصر باستان استفاده می‌شده اند. بلکلی یک نمونه از مخمر باستانی را نگه داشت و از آرد و جوی آسیاب شده استفاده کرد. بعد از یک هفته انتظار، پخت نان را آغاز کرد.

پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش

بلکلی سعی کرد از همان موادی استفاده کند که مصریان باستان برای پخت نان استفاده می‌کردند و می‌گوید: «عطر و طعم این نان با بوی همه نان‌هایی که تا به حال دیده اید فرق دارد. خرده‌های نان سبک و هستند و به راحتی می‌توانید متفاوت بودن آن را احساس کنید.»

پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش

هیجان بلکلی قابل درک است. مدتی است که دانشمندان غذا‌های باستانی را بررسی می‌کنند. مصریان عاشق نان بودند و غذای اصلیشان نان بود: مردم همه از هر طبقه و با هر عقیده‌ای در همه وعده‌های غذایی خود نان می‌خوردند.

پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش

منبع: boredpanda

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا