چرا خمیر دندانها، حاوی شیرین کننده هستند؟
جدول یاب، ترجمه: سمیرا فیض آبادی: دهان خود را با صابون بشویید…!!! تعجب میکنید؟شما تاکنون هم این کار را انجام می دادید؛ شما از خمیردندانهای صابونی با طعمهای گوناگون شیرینکنندهها استفاده میکنید. شیرین کنندهها برای پوشاندن طعم مواد شوینده صابونی موجود در خمیر دندان مورد استفاده قرار میگیرند.
درواقع خمیر دندانها به چیزی نیاز دارند تا طعم صابونی طوری مواد شوینده را که هنگام مسواک زدن باعث ایجاد کف میشوند پوشش بدهند. به دلایلی کاملا مشخص قند موجود از آن بیرون میرود اما شیرین کنندههایی مانند بسیار مفید و کارآمد هستند.
این مواد شیمیایی مولکول های آب را جذب می کنند، به همین دلیل به جز نگه داشتن آب در خمیر دندان فواید دیگری هم دارند و از خشک شدن آن جلوگیری می کنند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که زایلیتول می تواند با دور نگه داشتن قند آنها باعث از بین رفتن باکتریهای پلاک در دهان شود.