طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی ساده و فوری با سرکه و شکر بسیار خوشرنگ به روش رستورانی

دستور تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با شکر

ترشی کلم قرمز یک ترشی لذیذ و محبوب است که به عنوان یک دورچین عالی به همراه انوع غذاهای سنتی و فست فودی سرو می شود و در کنار غذاهای رستورانی معمولا این ترشی خوشرنگ و خوشمزه را قرار می دهند. ترشی کلم قرمز را با ترکیب ادویه های مختلف مانند گلپر، تخم گشنیز و … و با روش های متفاوتی درست می کنند. ترشی کلم قرمز از جمله ترشی هایی است که با استفاده از مواد در دسترس و کمتر از ۲۴ ساعت در منزل تهیه می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری با سرکه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز ساده و فوری

  • کلم بنفش متوسط ۱ عدد
  • آب جوشیده سرد شده ۱ لیوان
  • سرکه ۱ لیوان
  • نمک ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل سبز تند تازه و سیر چند عدد (به دلخواه)

طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری به روش رستورانی در خانه

مرحله اول: آماده سازی کلم

در ابتدا برگ های خراب کلم قرمز را جدا کنید، کلم را به خوبی و تمیز با آب بشویید و اجازه دهید خشک شود. تخته آشپزخانه یا تخته کار را آماده کنید و کلم را روی تخته قرار دهید، کلم را از وسط نصف کنید قسمتهای سفید کلم را با چاقو بگیرید تا ترشی ظاهر زیباتری داشته باشد. با استفاده از چاقو، پوست کن یا هر وسیله دیگری که دارید کلم را برش های نازک بزنید و خرد کنید. مجدد کلم های خرد شده را با آب بشویید درون آبکش قرار دهید زمانی که آب آن ها کشیده شد کلم ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن نمک

کلم ها را داخل یک کاسه بریزید ۲ قاشق غذا خوری نمک را به کلم ها اضافه و با دست خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا نمک به خورد کلم ها برود. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا کلم ها حدود ۱ ساعت داخل محیط آشپزخانه بمانند و کمی نرم شوند.

مرحله سوم: گرفتن آب کلم ها

بعد از ۱ ساعت کلم ها آب انداخته اند، کلم ها را از داخل کاسه خارج کنید و در یک آبکش بریزید و با دست فشار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود، کلم را داخل یک ظرف دیگر بریزید، آب خارج شده از کلم را دور بریزید و در ترشی استفاده نکنید چون رنگ ترشی شما را کدر می کند.

مرحله چهارم: ترکیب نمک و شکر با کلم

روی کلم ها ۱ قاشق غذاخوری نمک را به همراه ۱ قاشق غذا خوری شکر بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید تا تندی و تیزی سرکه را بگیرد. ریختن شکر کاملا اختیاری می باشد و می توانید استفاده نکنید.

مرحله پنجم: ترشی کلم قرمز خانگی

در این مرحله به نسبت مساوی یعنی ۱ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب را روی کلم ها بریزید و با قاشق زیر و رو کنید. یک شیشه کاملا تمیز و خشک را آماده کنید، از مواد ترشی داخل شیشه بریزید و لابه لای آن، فلفل سبز و سیر قرار دهید و تا پرشدن شیشه از مواد داخل آن بریزید. در نهایت درب شیشه را بگذارید و اجازه دهید شیشه به مدت ۱ روز داخل یخچال بماند و ترشی کلم قرمز بینظیر آماده شود.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه

نکات کلیدی برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

  1. با رعایت نکات گفته شده با وجود استفاده از آب در ترشی کلم، ترشی کپک نمی زند.
  2. به جای فلفل تازه می توانید از فلفل خشک استفاده کنید.
  3. می توانید از تخم گشنیز و گلپر به دلخواه استفاده کنید.
  4. ترجیحا سرکه ای که استفاده می کنید سرکه سفید باشد.
  5. ترشی را می توانید در شیشه پلاستیکی یا شیشه ای درست کنید.
‫۳.۲/۵ (۱۷ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا