طرز تهیه ترشی بامیه درشت ساده و سریع با رب انار و سرکه مرحله به مرحله

دستور تهیه ترشی بامیه فوری

طرز تهیه ترشی بامیه درشت فوری

ترشی بامیه یکی از چاشنی های معروف و خوشمزه که می توانید با بامیه تهیه کنید ترشی بامیه است که دستورهای متنوعی برای درست کردن آن وجود دارد. در فصل بامیه می توانید این ترشی خوشمزه را آماده کنید و به این صورت می توانید در تمام سال از فواید بامیه بهره ببرید. ترشی بامیه با روش ذکر شده، بسیار ترد و خوشمزه می شود، حتما این روش تهیه را امتحان کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی بامیه درشت فوری با رب انار را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه درشت ساده

  • بامیه ۱ کیلو
  • سرکه سفید یا قرمز ۱ لیوان دسته دار
  • آب جوش ۲ لیوان
  • سیر چند حبه
  • نمک ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • شوید و ترخون از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری
  • رب انار ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی بامیه با رب انار و سرکه

مرحله اول: پاک کردن و شستن بامیه

بامیه ها را خوب و تمیز بشویید داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود. . دم بامیه ها را فقط کوتاه کنید و کامل نگیرید که باعث زخمی شدن بامیه شود و ماده لزج آن بیرون بیاید چون این کار باعث خراب شدن ترشی می شود.

مرحله دوم: آبپز کردن بامیه

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد ۱ قاشق غذا خوری نمک داخل آن بریزید و بامیه ها را به آب جوش اضافه کنید. بامیه ها باید به مدت ۳ دقیقه داخل آب جوش بمانند فقط در حدی که رنگ بامیه ها تغییر کند و کمی مات شوند سپس آبکش کنید و اجازه دهید آب بامیه ها کشیده شود. پارچه تمیزی را پهن کنید و بامیه ها را روی پارچه بریزید تا کاملا خشک شوند.

مرحله سوم: خرد کردن سیر و سبزی

حبه های سیر را پوست بگیرید و بعد از شستن از وسط نصف کنید. سبزی ترخون و شوید را پاک کنید و با آب سرد به خوبی بشویید، می توانید سبزی را خرد نشده استفاده کنید یا درشت خرد کنید و در ترشی بریزید.

مرحله چهارم: ریختن مواد در شیشه

مقداری از بامیه را داخل شیشه بریزید و لابه لای بامیه ها چند حبه سیر اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل قرمز بریزید و از سبزی ها داخل شیشه قرار دهید. این کار را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد ترشی تمام شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن آب و سرکه

۱ لیوان سرکه سفید را داخل شیشه بریزید و داخل سماور یا کتری مقداری آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید، سپس ۲ لیوان آب جوش را هم اضافه کنید. در نهایت ۲ قاشق غذا خوری رب انار را روی مواد بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

مرحله ششم: گذاشتن ترشی

شیشه محتوی ترشی را داخل یک قابلمه بگذارید و در قابلمه تا نیمه شیشه آب بریزید، قابلمه را روی گاز قرار دهید زیر شعله را روشن کنید و با حرارت متوسط رو به بالا اجازه دهید شیشه به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب جوش بماند. در حالی که آب در حال جوشیدن است گاهی بطری را در قابلمه غلت دهید و یا سر بطری را به مدت چند دقیقه به سمت پایین بگیرید سپس بطری را صاف کنید تا بطری کاملا هواگیری شود. بعد از این مدت بطری را از قابلمه خارج کنید و به مدت ۲۴ ساعت بطری را وارونه قرار دهید تا کاملا خنک شود و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی بامیه با بادمجان

نکات کلیدی برای تهیه ترشی بامیه فوری و ساده

  1. از بامیه های سوراخ و خراب استفاده نکنید.
  2. سعی کنید از بامیه های کوچک و یکدست استفاده کنید.
  3. در حجم کم ترشی درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
‫۳.۴/۵ (۸ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا