طرز تهیه پاستا آلفردو ایتالیایی ساده و خوشمزه با مرغ و قارچ به روش رستورانی
دستور تهیه پاستا با مرغ و قارچ
پاستا آلفردو یک غذای خوشمزه و سریع ایتالیایی است که در سراسر جهان فراگیر شده و پرطرفدار است و به روش های متفاوتی در شهرهای مختلف پخته می شود. پاستا آلفردو نوعی از پاستا است که بیشتر در منوی رستوران ها دیده می شود و شما می توانید این پاستای بینظیر را در رستوران میل یا در منزل تهیه و نوش جان کنید. این پاستا با مرغ تکه ای، قارچ، خامه و مواد دیگر تهیه می شود و بسیار لذیذ و عالی می باشد. پاستا به دلیل سرعت در پخت یک غذای محبوب می باشد و به همان اندازه که جذابیت دارد پر از نکته و تنوع است که با دانستن این نکات می توانید از طعم فوق العاده این غذا لذت ببرید. امروز در جدول یاب طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه کره ای را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با خامه
- سینه مرغ ۱ عدد
- پاستا پنه ۱ بسته
- قارچ ۷ عدد
- خامه صبحانه نصف بسته
- سیر ۲ حبه
- شیر ۱ لیوان
- کره ۲ قاشق غذا خوری
- پنیر پارمسان ۳ قاشق غذا خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- آویشن ۱ قاشق چای خوری
- پاپریکا نصف قاشق چای خوری
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا آلفردو با پنیر پارمزان خوشمزه و ساده
مرحله اول: پخت و آبکش کردن پاستا
داخل یک قابلمه آب و کمی نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید، حرارت را زیاد کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوشید ۱ بسته پاستا را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند. بعد از حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه که پاستا نرم و پخته شد پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: خرد کردن مرغ و قارچ
سینه مرغ را پاک و با آب سرد بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آب مرغ کشیده شود، بعد سینه مرغ را روی تخته کار قرار دهید و به صورت نواری ریز خرد کنید. ۲ حبه سیر را پوست بگیرید و با سیر خردکن له یا با چاقو به صورت ساطوری ریز خرد کنید. قارچ ها را بعد از شستن و گرفتن پوست آن به صورت ورقه ای خرد کنید.
مرحله سوم: تفت دادن مرغ
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس سیر له شده را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. در ادامه مرغ های خرد شده را اضافه کنید، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را روی مرغ ها بپاشید و با حرارت بالا مرغ ها را کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید. نیاز نیست مرغ ها را کامل سرخ کنید باید کمی آبدار باشند.
مرحله چهارم: تفت دادن قارچ
۵۰ گرم کره را داخل تابه بریزید تا ذوب شود، قارچ های خرد شده را داخل تابه بریزید و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ آب نیندازد. قارچ ها که تفت خورد مرغ را اضافه و با قارچ کمی تفت دهید.
مرحله پنجم: اضافه کردن شیر و خامه
برای اینکه مرغ و قارچ به خوبی با هم تفت بخورند و نسوزند نصف لیوان شیر را به همراه مقداری پنیر پارمسان به مواد اضافه و مخلوط کنید کمی بعد نصف بسته خامه صبحانه را بریزید و با هم مخلوط کنید تا مواد کمی غلیظ شوند. در انتها نصف دیگر شیر را هم بریزید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله ششم: ریختن پاستا داخل سس
وقتی که مواد یکدست شد پاستای پخته شده را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید سپس مجدد کمی پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید. زمانی که پاستا غلیظ شد حرارت را خاموش و در ظرف مورد نظر سرو و با پودر آویشن یا برگ سبزیجات تازه تزئین کنید.
نکات کلیدی برای تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ
- پیاز را نباید کامل سرخ کنید، فقط باید نرم و طلایی شود.
- این پاستا نیازی به دم گذاشتن ندارد.
- حرارت گاز تا آخر آبکش کردن پاستا بالا باشد تا کامل و یکدست پخته شود.