طرز تهیه بریلو خانگی ساده و شفاف و بی رنگ با نشاسته ذرت برای تزیین کیک و دسر
دستور تهیه بریلو بی رنگ
بریلو یک سس شفاف ژله ای است که برای کاور کیک و تزئین شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. بریلو را می توانید از بیرون به صورت آماده تهیه یا با هزینه خیلی کم کلی بریلو رنگی رنگی در منزل درست و به راحتی در یخچال نگهداری کنید. اگر می خواهید بریلو را برای تزئین کیک و دسر استفاده کنید، باید رقیق باشد و برای نوشتن متن باید کمی غلیظ تر آماده شود. ژله بریلو در طعم ها و رنگ های مختلف شکلاتی، کاراملی، صدفی، پرتقالی و غیره وجود دارد و با دستورهای مختلفی درست می شود. ژله بریلو بسیار چسبنده بوده و هیچ گونه ریزشی از روی سطح و کناره های کیک ندارد و به همین دلیل استفاده از بریلو روی کیک بهترین گزینه می باشد؛ همچنین از بریلو برای تازه ماندن میوه های روی کیک و شیرینی نیز استفاده می شود. برای کاور کیک ابتدا کیک را خامه کشی و بعد با ژله بریلو مورد نظر کاور و تزئین می کنند. پیشنهاد می شود دستور تهیه بریلو را یاد بگیرید چون ممکن است برای درست کردن شیرینی های عید به کار شما بیاید. امروز در جدول یاب طرز تهیه بریلو را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه بریلو در خانه
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
- آب ۲/۳ پیمانه
- شکر ۲/۳ پیمانه
- آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
- آب برای نشاسته ۶ قاشق غذا خوری
- رنگ خوراکی دلخواه
طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته ذرت بدون گلوکز
مرحله اول: رقیق کردن نشاسته ذرت با مقداری آب
ابتدا ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را داخل یک کاسه یا ظرف مناسب بریزید و ۶ قاشق غذا خوری آب را به آن اضافه کنید. با کمک قاشق نشاسته را هم بزنید و با آب مخلوط کنید تا یک مایع یکدست و رقیق داشته باشید.
مرحله دوم: گذاشتن مخلوط شکر و آب روی حرارت
قابلمه کوچک و مناسبی را آماده کنید و ۲/۳ پیمانه شکر را داخل قابلمه بریزید. در ادامه ۲/۳ پیمانه آب را به شکر اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط کردن روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید آب به جوش بیاید و هر چند دقیقه هم بزنید تا شکر کامل در آب حل شود.
مرحله سوم: اضافه کردن آب لیمو و رنگ خوراکی دلخواه
چند قطره آب لیموی تازه را درون مواد بریزید و مخلوط نشاسته و آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع کم کم غلیظ شود. بعد از آماده شدن ژله را داخل ظرف بریزید و اجازه دهید خنک شود. برای درست کردن ژله بریلو رنگی اسانس و رنگ خوراکی دلخواه را در مرحله آخر اضافه کنید و هم بزنید.
نکات کلیدی برای تهیه بریلو خانگی ساده و شفاف و بی رنگ
- اگر دوست ندارید از رنگ های خوراکی استفاده کنید می توانید از رنگ های طبیعی مانند زعفران، پودر کاکائو و … بریلو را رنگ کنید.
- اگر بریلو غلیظ شده بود می توانید با کمی آب جوش آن را رقیق و اگر گلوله داشت از صافی رد کنید تا یکدست شود.
- بعد از ریختن نشاسته حل شده داخل قابلمه، مواد را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
- ژله را بعد از آماده شدن کمی رقیق بردارید چون بعد از خنک شدن غلیظ می شود.
- مدت زمان نگهداری بریلو ۳ الی ۴ ماه داخل یخچال می باشد.
- هنگام استفاده از بریلو یخچالی اگر غلیظ بود کمی آب جوش اضافه کنید.
- آبلیمو برای براق شدن ژله است؛ از آبلیموی تازه و خانگی استفاده کنید چون آبلیموی بازاری رنگ ژله را کدر و یا مایل به زرد می کند.
- می توانید ژله بریلو را داخل ظرف درب دار به مدت طولانی در محیط آشپزخانه نیز نگهداری کنید.