طرز تهیه سوپ قارچ و شیر با خامه ساده و خوشمزه و مجلسی بدون مرغ به روش ایتالیایی
دستور تهیه سوپ قارچ غلیظ
سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی رستورانی است که طرفداران زیادی دارد. سوپ قارچ معمولا با قارچ و شیر یا خامه به صورت گیاهی درست می شود اما شما می توانید با اضافه کردن مرغ به آن یک سوپ قارچ خوشمزه و دلچسب داشته باشید. سوپ قارچ یکی از سوپ های مجلسی است و برای مهمانی و مناسبت ها بسیار مناسب می باشد. قارچ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و می تواند به بدن شما برای مبارزه با سرماخوردگی کمک کند. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ قارچ و شیر با خامه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ با خامه و شیر
- قارچ ۲۰۰ گرم
- جو پرک ۱ لیوان
- شیر ۴ لیوان
- هویج ۱ عدد نسبتا درشت
- آب یا آب مرغ ۴ لیوان
- کره ۳۰ گرم برای تفت دادن قارچ و هویج
- آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
- خامه در صورت تمایل ۱ قاشق غذا خوری
- کره ۲۰ گرم برای تفت دادن آرد
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ قارچ غلیظ و لعاب دار
مرحله اول: خرد کردن قارچ و هویج و جعفری
قارچ ها را با آب سرد تمیز بشویید تا سیاهی روی قارچ از بین برود، بعد قارچ ها را روی سطح کار قرار دهید و با کارد آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد کنید. هویج را بشویید و سر و ته هویج و پوست آن را بگیرید، سپس به کمک رنده هویج را رنده ریز کنید و کنار بگذارید. ساقه های جعفری را بعد از پاک کردن و شستن داخل آبکش بریزید تا خشک شوند، سپس آن ها را در اندازه ریز خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن قارچ و هویج با کره
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و حدود ۳۰ گرم کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید ذوب شود، بعد از ذوب شدن کره، قارچ خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه ای قارچ را با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در ادامه هویج رنده شده را نیز به قارچ اضافه و کمی با هم تفت دهید.
مرحله سوم: اضافه کردن آب و جو پرک
آب یا آب مرغ را اضافه و مقداری فلفل سیاه بریزید و بعد از هم زدن صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید هویج و قارچ ده دقیقه ای پخته شوند. بعد از این مدت، جو پرک را با آب بشویید و به مواد اضافه کنید؛ درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا جو پرک نیز پخته شود.
مرحله چهارم: تفت دادن آرد با کره
در این فاصله، داخل یک تابه کوچک دیگر مقداری کره بریزید و ۱ قاشق آرد را با کره تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. شیر را کم کم اضافه و مدام هم بزنید تا شیر داغ شود. وقتی که شیر داغ شد، آن را داخل مواد پخته شده بریزید، نمک را اندازه و ۱ قاشق غذا خوری خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم: اضافه کردن جعفری و سرو سوپ
زمانی که سوپ شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا پخته و جا افتاده شود. در نهایت ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده را اضافه و حرارت را خاموش کنید. بعد از چند دقیقه سوپ قارچ را سرو و با برش های لیمو تزئین و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه سوپ قارچ و شیر بدون مرغ
- اضافه کردن خامه اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
- می توانید مرغ هم بپزید و ریش ریش کنید و داخل سوپ قارچ بریزید.
- در همه مراحل حرارت کم باشد تا سوپ خوب جا بیفتد.
- سایز برش قارچ مهم نیست و به هر اندازه که دوست دارید می توانید برش بزنید.
- سبزی خرده شده نباید زیاد بریزید چون رنگ سوپ به سبزی می زند.