طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی فوق العاده عالی و بی نظیر با پنیر در فر و سولاردم

دستور تهیه چیز کیک ژاپنی اصل

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی یکی از دسرهای خوشمزه ژاپنی با بافتی نرم است که دستور پخت راحتی دارد. چیز کیک ژاپنی در طعم ها و با دستورهای مختلفی درست می شود و برخلاف بیشتر چیز کیک ها باید در فر پخته شود. چیز کیک ژاپنی، چیز کیکی بسیار ساده و خاص است برای کسانی که طعم های متفاوت و خاص را دوست دارند. اگر می خواهید یک چیز کیک ژاپنی خوش طعم و خوش بافت داشته باشید، نکات ذکر شده را به دقت رعایت کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک ژاپنی

  • آرد سفید ۳۰ گرم
  • آرد نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۵۰ گرم
  • شیر ۱/۳ پیمانه
  • شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
  • کره ۳ و نیم قاشق سوپ خوری
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • سفیده تخم مرغ ۵ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی خوشمزه و پف دار با پنیر خامه ای در فر

مرحله اول: مخلوط کردن پنیر با کره و شیر

برای شروع ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوشید، یک کاسه استیل را روی بخار قابلمه قرار دهید، پنیر خامه ای، کره و شیر را داخل کاسه بریزید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا به روش بن ماری مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم: افزودن زرده تخم مرغ به مواد پنیری

اجازه دهید ترکیب مواد کمی خنک شود، تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را در ظرف های جداگانه بریزید. ترکیب خامه و شیر که کمی خنک شد زرده های تخم مرغ را به آن اضافه و چند دقیقه ای هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه نشاسته ذرت را با الک به مواد اضافه و در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم: افزودن آرد و کمی وانیل

در این مرحله آرد را طی دو مرحله با الک روی مواد بریزید و هم بزنید، این کیک خیلی حساس می باشد پس تمام مراحل را با دقت انجام دهید. بعد کمی از وانیل را اضافه و بعد از مخلوط کردن، مواد را کنار بگذارید.

مرحله چهارم: فرم دادن سفیده تخم مرغ

سفیده های تخم مرغ را با بقیه وانیل و شکری که به صورت مرحله ای اضافه می کنید، چند دقیقه ای حسابی با همزن برقی هم بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد و سفید شود و از ظرف بیرون نریزد.

مرحله پنجم: افزودن سفیده به مواد

این مرحله بسیار مهم می باشد؛ در این مرحله باید سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد اضافه و خیلی آرام و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا در نهایت مایع یکدستی درست شود.

مرحله ششم: ریختن مواد چیز کیک در قالب

قالب کمربندی را آماده کنید و کف و دوره های آن را کاغذ روغنی قرار دهید، سپس دور قالب را با فویل کامل بپوشانید که آب داخل آن نرود. مواد چیز کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل یک ظرف بزرگ تر قرار دهید و داخل ظرف آب جوش بریزید.

مرحله هفتم: پخت چیز کیک در سولاردام

قالب را به همراه ظرف داخل سولاردام که از ۱۵ دقیقه قبل با درجه ۱۶۰ گرم کردید قرار دهید. ابتدا اجازه دهید چیز کیک به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بپزد و در این مدت در آن را باز نکنید؛ بعد با درجه ۱۴۰ به مدت ۵۵ دقیقه دیگر پخته شود.

مرحله هشتم: تریین و سرو چیز کیک

بعد از پخت، ده دقیقه دیگر نیز اجازه دهید قالب در فر خاموش بماند و بعد از فر خارج کنید، زمان دهید تا چیز کیک خنک شود، بعد قالب کمربندی را باز و کاغذ روغنی ها را جدا کنید و چیز کیک را با پودر قند یا تکه های میوه تزئین و در اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

نکات کلیدی برای تهیه چیز کیک ژاپنی

  1. چیز کیک ژاپنی حتما باید داخل آب باشد تا با بخار بپزد.
  2. نصف وانیل را به زرده و نصف دیگر را داخل سفیده تخم مرغ بریزید و حتما مقدارها با وزن و دقیق باشد.
  3. از قالب ۲۰ سانت برای درست کردن چیز کیک ژاپنی استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا