طرز تهیه جوجه چینی رستورانی خوشمزه و راحت با دلستر به روش آسان + سس تارتار
دستور تهیه جوجه چینی با سس تاتار
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و سریع بین المللی است که با سینه یا فیله مرغ و غلتاندن در خمیری که تهیه می کنید درست می شود. جوجه چینی در اصل یک غذای چینی است و به دلیل خوشمزه بودن در سراسر جهان پخته و سرو می شود. در بیشتر رسپی ها جوجه چینی را با دلستر درست می کنند ولی بدون دلستر نیز قابل درست کردن می باشد. شما می توانید جوجه چینی را به عنوان یک فینگر فود خاص به راحتی در منزل درست و در مهمانی ها و مراسم خود سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه جوجه چینی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی ترد و خوشمزه
- فیله مرغ نیم کیلو
- آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
- نمک، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
- فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
- آرد ۸ قاشق غذا خوری سر پر
- ماءالشعیر بدون طعم ۲/۳ لیوان
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- پودر سیر به میزان دلخواه
- فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
- سس مایونز ۳/۴ پیمانه
- پیاز رنده شده ۲ قاشق غذا خوری
- خیار شور رنده شده ۳ قاشق غذا خوری
- جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
- سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه جوجه چینی با دلستر به روشی آسان
مرحله اول: مزه دار کردن فیله های مرغ
فیله های مرغ را به صورت نواری باریک خرد کنید و در ظرفی با مقداری آبلیمو، نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کنید. سپس فیله ها را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
مرحله دوم: درست کردن سس تارتار
برای تهیه سس تارتار خیار شور و پیاز را رنده کنید، چند ساقه جعفری را روی سطح کار قرار دهید و به صورت ساطوری خرد کنید. سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید و ۱ قاشق سس خردل را به همراه مقداری فلفل سیاه به مایونز اضافه و با هم مخلوط کنید. در ادامه خیار شور و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده را داخل مواد بریزید و کمی آبلیمو اضافه و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. سس آماده را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: فرم دادن سفیده تخم مرغ
تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده تخم مرغ را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با همزن برقی چند دقیقه ای خوب هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و زمانی که ظرف را برمی گردانید بیرون نریزد.
مرحله چهارم: درست کردن خمیر بنیه
آرد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را به آن اضافه کنید. در ادامه مقداری پودر سیر، فلفل سیاه و قرمز اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. ۲/۳ لیوان ماءالشعیر را آرام آرام به مواد اضافه و هم بزنید تا در نهایت مایع رقیقی ایجاد شود. در ادامه سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مواد خمیری اضافه و به آرامی مواد را هم بزنید.
مرحله پنجم: سرخ کردن فیله های مرغ
قابلمه یا ماهیتابه گودی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. داخل یک ظرف مقداری آرد بریزید و کنار دست خود قرار دهید. فیله های مرغ را بعد از مزه دار شدن ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به خمیر بنیه آغشته و در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، جوجه چینی ها را داخل ظرف بچینید و با سس تارتار نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه جوجه چینی خوشمزه و ساده
- بهتر است نوارهای مرغ زیاد ضخیم نباشند تا سریعتر مغز پخت شوند.
- در کنار فیله های مرغ می توانید پیاز حلقه شده، کدو، قارچ و بادمجان را نیز به خمیر آغشته و در روغن سرخ کنید.
- به ترکیب سس تارتار یک عدد زرده تخم مرغ پخته و له شده نیز می توانید اضافه کنید.