طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی با کشمش و کالباس مخصوص مهمانی + سس مخصوص
دستور تهیه سالاد اندونزی ساده با ژامبون
سالاد اندونزی یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و جذاب می باشد که می توانید به خودی خود یک وعده شام سبک نیز باشد. مواد این سالاد کاملا دلخواه است و شما می توانید از انواع سبزیجات و صیفی جات مورد علاقه خود در این سالاد استفاده کنید و از طعم بی نظیر یک سالاد خوشمزه برای مهمانی های مختلف این سالاد را تهیه کنید. شما می توانید از مرغ ریش شده یا کالباس استفاده کنید که این کاملا دلخواه است و این سالاد هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه سالاد اندونزی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کلم سفید | ۱/۲ عدد |
کلم بنفش کوچک | ۱ عدد |
هویج | ۲ تا ۳ عدد |
نخود فرنگی | ۳ ق غذا خوری |
ذرت | ۳ ق غذا خوری |
خیارشور | ۴ ق غذا خوری |
کشمش | ۲ ق غذا خوری |
کالباس | ۵ ق غذا خوری |
سس مایونز | به مقدار لازم |
ماست | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول: خرد کردن مواد
کلم سفید و کلم بنفش را بشورید با کمک یک رشته کن یا رنده آلمانی باید کلم را خرد کنید و اگر هیچکدام را نداشتید را می توایند با کمک چاقو کلم را به صورت ریز و یکدست خرد کنید. هویج و خیارشور را بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. کشمش ها را پاک کنید و بهتر است یک بار بشورید.
مرحله دوم: ریز کردن کالباس
ذرت و نخود فرنگی را باید بخارپز کنید تا نرم شود برای این کار باید ذرت و نخود را داخل یک سبد بریزید و روی یک قابلمه که کمی داخل آن آب ریخیتد بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا ذرت و نخود پخته شود، می توانید از کنسرو آماده کنید. کالباس را نیز به صورت مکعبی ریز خرد کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید همه مواد خرد شده را به همراه کالباس و کشمش و کلم ها و هویج و خیارشور و ذرت و نخودفرنگی را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: تهیه سس
برای تهیه سس باید سس مایونز را با سس ماست خوب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید می توانید از آبلیمو سرکه اضافه کنید فقط دقت کنید سس نباید ترش شود و در حدی که سرکه آبلیمو اضافه کنید که شیرینی متعادلی داشته باشد.
مرحله پنجم: تهیه سالاد اندونزی
در ادامه باید سس تهیه شده را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید سالاد را داخل یخچال برای ۳ الی ۴ ساعت قرار دهید تا استراحت کند. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه سالاد اندونزی
- مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده شود.
- این سالاد بهتره از چند ساعت قبل سرو درست شود و داخل یخچال استراحت کند تا حسابی سس به خورد مواد سالاد برود و خوشمزه ترش کند.
- می توانید ماست را حذف کنید و جایگزین آن کامل سس بزنید اما برای رژیمی تر شدن آن و خوشمزگی بیشتر بهتره ترکیبی بزنید.
- از ماست سفت استفاده کنید.