طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام ترد و خوشمزه با آرد سوخاری برای ۲ نفر
دستور پخت کوکو سیب زمینی خام ساده
کوکو سیب زمینی خام یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده و سریع است که شما می توانید کوکو سیب زمینی بدون پخت سیب زمینی این بار تهیه کنید که خیلی سریع و راحت است و به دلخواه می توانید کمی سبزی خشک مرزه برای عطر بیشتر کوکو استفاده کنید. شما می توانید کوکو سیب زمینی را به همراه گوجه و خیارشور خرد شده و نان تازه میل کنید. از سیب زمینی ها تازه استفاده کنید و آب مواد را باید به خوبی بگیرید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره مرغ | ۱/۲ عدد |
سبزی خشک | ۱ ق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۱ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام
مرحله اول: آماده سازی مواد
سیب زمینی و پیاز را ابتدا پوست بگیرید و بشورید. سپس با رنده ریز یا درشت به دلخواه بزنید و با دست فشار دهید تا آب پیاز و سیب زمینی گرفته شود. این کار باعث می شود که کوکو شل نشود و در حین سرخ شدن وا نرود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید باید سیب زمینی و پیاز پوست کنده را داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ و ادویه ها و سبزی و پودر سوخاری به دلخواه کمی عصاره مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شود در این مرحله اگر مواد خیلی شل بود می توانید مقداری بیشتری پودر سوخاری اضافه کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن کوکو سیب زمینی خام
در ادامه باید داخل یک تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد به کمک یک قاشق از مواد کوکو بردارید و داخل تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی و ترد شود و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته و طلایی شود به همین راحتی همه مواد را سرخ کنید و داخل سینی سرو کنید و از خیارشور و گوجه برای سرو استفاده کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کوکو سیب زمینی خام
- می توانید از جعفری یا تره و ریحون تازه نیز استفاده کنید.
- می توانید از ۱ هویچ رنده شده نیز استفاده کنید.
- روغن باید داغ باشد ولی حرارت متوسط زیرا سیب زمینی ها خام می باشد و خوب پخته و ترد شوند.
- پودر سوخاری را حذف نکنید زیرا باعث ترد شدن کوکو می شود.
- می توانید تخم مرغ ها را به صورت جداگانه بزنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.