طرز تهیه سوپ جو پوست کنده رستورانی با مرغ مجلسی و خوشمزه برای ۸ نفر

دستور پخت سوپ جو ساده

طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو پوست کنده یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده است که برای مهمانی و مجالس گزینه بسیار خوبی می باشد و در بیشتر رستوران ها این سوپ خوشمزه تهیه می شود. شما می توانید این سوپ را با مرغ و بدون مرغ تهیه کنید و از طعم بی نظیر بی نظیر یک سوپ خانگی لذت ببرید. جو پوست کنده را باید حتما از شب قبل خیس کنید تا خوب پف کند و پخته شود و شما می توانید از سبزیجات مختلف در این سوپ استفاده کنید و در نهایت با زرشک تزیین و سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ جو پوست کنده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

جو پوست کنده ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
آب مرغ ۳ لیوان
پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان
رب ۱ ق غذا خوری
جعفری و گشنیز به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو پوست کنده

مرحله اول: پخت سینه مرغ

ابتدا باید جو را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید تا خوب پف کند. سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد سینه مرغ را از آب مرغ جدا کنید و ریش کنید و آب مرغ را برای پخت سوپ صاف کنید.

مرحله دوم: پخت جو

در ادامه جو را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب مرغ صاف شده را بریزید و بگذارید تا برای ۱ ساعت جو پخته و لعاب بی اندازد. سیب زمینی و هویج و پیاز را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و یا می توانید به صورت مکعبی ریز خرد کنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا از خامی خارج شود سپس به جو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: افزودن رب

در ادامه رب را داخل همان تابه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید سپس سینه مرغ ریش شده را نیز اضافه کنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده شود و بهتر هر چند وقت یک بار هم بزنید تا جو ته نگیرد.

مرحله چهارم: تهیه سوپ جو

در ادامه وقتی سوپ غلیظ شد کمی سبزی مخصوص سوپی اضافه کنید و هم بزنید و در انتها کمی نمک و آبلیمو به سوپ اضافه کنید و سرو کنید و به دلخواه موقع سرو می توانید کمی زرشک بریزید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سوپ جو

  1. از ران یا سینه یا حتی کتف وبال مرغ می توانید استفاده کنید، فقط اول داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر بپزید و بعد آب مرغ را صاف کنید و بگذارید داخل یخچال تا چربی آب مرغ روی آن ببندد و سپس جدا کنید و دور بریزید که بوی بد مرغ را ندهد وگوشتش را ریش ریش کنید.
  2. هرچقدر آب مرغ استفاده شده در سوپ بیشتر باشه سوپ خوشمزه تری خواهید داشت.
  3. بهتره برای خوشمزگی بیشتر این سوپ رب و پیاز رو حسابی تفت دهید اما اگر این سوپ را برای سرماخوردگی درست می کنید بهتره از تفت دادن مواد صرف نظر کنید.
‫۵/۵ (۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا