طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی با جو پرک و قارچ آسان و خوشمزه
دستور پخت سوپ مرغ با رشته
سوپ مرغ بی شک یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سوپ ها در دنیا می باشد که طعم و مزه بی نظیری دارد و کافی است شما یک بار آن را تهیه کنید تا برای سرماخوردگی یا مجالس و مهمانی ها تهیه کنید. شما می توانید مواد میانی سوپ را به دلخواه تغییر دهید و اگر برای سرماخوردگی این سوپ را تهیه می کنید نیاز به اضافه کردن روغن یا کره نیست و تفت ندهید. ما در آموزش قبل سوپ جو پوست کنده و سوپ شیر را به شما آموزش دادیم که گزینه خوبی برای مهمانی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
هویج | ۱ عدد |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
رب | ۱ ق غذا خوری |
سینه مرغ ریش شده | ۱ عدد |
ورمیشل | ۱/۲ لیوان |
جعفری ساطوری شده | ۵ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آبلیمو تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ مرغ
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بپزید برای این کار می توانید از گردن یا قسمت های دیگر مرغ به دلخواه استفاده کنید. مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه قرار دهید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد آب مرغ را صاف کنید و برای تهیه سوپ کنار قرار دهید. سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بدون افزودن روغن کمی با ادوبه ها تفت دهید تا سبک شود و بعد به دلخواه کمی کره یا روغن ببزنید سپس قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و بعد هویج رنده شده را به همراه جو پرک شسته شده اضافه کنید و هم بزنید سپس رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله سوم: پخت سوپ مرغ
در ادامه سینه مرغ را نیز اضافه کنید و روی مواد آب مرغ پخته شده که صاف کردید بریزید و برای نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بگذارید سوپ جا افتاده شود.
مرحله چهارم: تهیه سوپ مرغ
در ادامه باید ورمیشل را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا رشته ها نرم شود و در انتها باید جعفری ساطوری شده را به همراه کمی آبلیموترش اضافه کنید و هم بزنید و مزه ها را بچشید و اگر نیاز بود نمک بیشتر بزنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت سوپ مرغ
- می توانید بجای مرغ از عصاره مرغ استفاده کنید.
- می توانید سینه مرغ را بجای جدا پختن داخل همان سوپ بگذارید تا پخته شود ولی با روش فوق شما سوپ را با آب مرغ می پزید که بسیار لذیذ تر است.
- می توانید جو پرک را خیس کنید و بعد اضافه کنید.