طرز تهیه باسلوق ژله ای خانگی مجلسی و ساده با نشاسته گندم بدون ژلاتین و گلوکز

دستور تهیه باسلوق ژله ای مجلسی

طرز تهیه باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و شیک است که شما می توانید این باسلوق را برای مهمانی ها و دورهمی ها خود تهیه کنید زیرا هم کم هزینه اس و برای مهمانی و بخصوص شب یلدا گزینه بسیار خوبی می باشد شما می توانید با رنگ های مختلف ژله این باسلوق را تهیه کنید و داخل آرد بزنید تا ظاهر بازاری پیدا کنید. باسلوق ژله ای خیلی آسان می باشد زیرا نیازی به زمان زیادی برای تهیه آن نیست. امروز در جدول یاب طرز تهیه باسلوق ژله ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

نشاسته گل یا نشاسته گندم ۱/۲ لیوان
آب سرد ۱.۵ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
پودر ژله ۱ بسته
گلاب ۲ ق غذا خوری اختیاری
روغن مایع ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه باسلوق ژله ای

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید نشاسته گل یا گندم را داخل یک قابلمه بریزید و به آن آب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا نشاسته داخل آب سرد حل کنید تا نشاسته کاملا باز شود و اگر حس می کنید تکه ای داخل آن باقی مانده می توانید یک بار از صافی عبور دهید.

مرحله دوم: افزودن ژله

در ادامه باید شکر و ژله را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود و بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته برود دقت کنید این مرحله ممکن است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد تا حسابی یکدست شود و طعم خوبی داشته باشد پس اصلا نباید زیر گاز را زیاد کنید وگرنه مواد زود سفت می شود و بوی خامی باقی می ماند.

مرحله سوم: افزودن گلاب و روغن مایع

وقتی غلیظ شد باید گلاب و روغن مایع را اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید تا مواد دوباره غلیظ شود یعنی به سختی از قاشق بریزید. سپس یک ظرف پیرکس را بردارید و کف آن را چرب کنید و مواد تهیه شده را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.

مرحله چهارم: تهیه باسلوق ژله ای

سپس ظرف مورد نظر را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرا ردهید تا خودش را بگیرد و بعد دور تا دور ژله را با چاقو آزاد کنید سپس سطح کار را با نشاسته ذرت یا پودر نارگیل کارو کنید و باسلوق را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید و سعی کنید همه قسمت های باسلوق به نشاسته یا پودر نارگیل آغشته باشند. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت باسلوق ژله ای

  1. حتما کف ظرف را چرب کنید تا به راحتی باسلوق جدا شود.
  2. می توانید در چند رنگ مختلف باسلوق را تهیه کنید.
  3. اگر می خواهید به صورت قالبی این باسلوق را تهیه نکنید می توانید وقتی از دما افتاد دست های خود را کمی چرب کنید و از مواد به اندازه گلوله های دلخواه برداشته و در پودر نارگیل بغلطانید.
  4. با این مقدار حدود ۱۵ الی ۲۰ باسلوق خواهید داشت.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا