طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی
دستور پخت خورش آلو اسفناج حرفه ای
خورشت آلو اسفناج با مرغ یکی از خورش های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید این بار با مرغ تکه ای یا مرغ خرد شده استفاده کنید. اما اسفناج یک سبزی همه فن حریف می باشد و برای سلامتی بسیار مفید است. این غذای خوشمزه به همراه یک برنج زعفرانی فوق العاده می شود و شما می توانید به سبک رستورانی این خورش را در خانه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش آلو اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
اسفناج | ۱ کیلوگرم |
سینه مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
آلو خورشتی | ۱۰ عدد |
زعفران | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ
مرحله اول: تفت دادن مرغ
در ابتدا سینه مرغ را بشورید و بدون استخوان کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و بعد کمی فلفل سیاه و نمک به مرغ بزنید و تفت داده تا رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله دوم: آماده سازی اسفناج
اسفناج ها را تمیز کنید و ساقه اضافی را بگیرید و بعد از داخل لگن ریخته و بشورید تا تمیز شود سپس بعد از آبکش کردن و خشک شدن در اندازه دلخواه و ریز خرد کنید و داخل تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا آب اضافه کشیده شود و بعد کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود دقت کنید زیاد سرخ کردن اسفناج باعث تلخی می شود.
مرحله سوم: پخت خورش
در ادامه اسفناج تفت خورده را نیز به مواد مرفی اضافه کنید و روی مواد کمی آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته و خورش جا افتاده شود. آلو ها را نیز داخل آب سرد خیس کنید.
مرحله چهارم: افزودن آلو
آلو ها را به همراه همان آبی که خیس خورده به خورش اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم جا افتاده و روغن بی اندازید و در آخر نمک غذا را مزه کنید و به دلخواه می توانید کمی زعفران برای عطر بیشتر بزنید و به همراه برنج ساده سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورشت آلو اسفناج با مرغ
- دقت کنید که خورش آلو اسفناج باید کم آب و روغن افتاده باشد.
- برای خوشمزه تر شدن می توانید در انتها کمی آبغوره یا آبلیموترش تازه نیز برای بالانس کردن مزه ها استفاده کنید.
- می توانید آلو ها را بعد از خیس کردن کمی تفت دهید و بعد اضافه کنید این کار باعث می شود آلو ها زیاد وا نرود.