طرز تهیه کوفته مرغ ترکی خوشمزه و ساده با سس بادمجان بدون لپه
دستور پخت کوفته مرغ ترکی
کوفته مرغ یکی از کوفت ههای بسیار خوشمزه است که با سس مخصوص بادمجان و گوجه تهیه می شود و بسیار آبدار و نرم است و برای مهمانی ها یک غذای جدید و ایده نو می باشد. این غذای خوشمزه از ترکیب مرغ چرخ شده با ادویه ها تهیه می شود و شما می توانید در کنار برنج این کوفته را سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوفته مرغ با سس بادمجون را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
ران و سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۳ ق غذا خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱/۴ فنجان |
پیاز | ۲ عدد |
نمک | ۲ ق چای خوری |
پودر سیر | ۱ ق چای خوری |
پولبیبر | ۱ ق چای خوری |
زردچوبه | ۱ ق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱ ق چای خوری |
مواد لازم برای سس مخصوص
بادمجان | ۱ عدد |
رب گوجه | ۲ ق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک، فلفل سیاه، قرمز، پولبیبر | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته مرغ
مرحله اول: چرخ کرده مرغ
سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و چرخ کنید و یا از ۱۲۳ استفاده کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بگیرید و آب پیاز را بگیرید تا باعث شل شدن کوفته نشود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید مرغ چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها و زعفران دم کرده و آرد سوخاری حسابی باهم ورز دهید تا حسابی مسنجم شود و یا می توانید همه مواد را داخل غذاساز بریزید و همه مواد را میکس کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن کوفته
مواد کوفته را داخل یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید و برای نیم ساعت زمان دهید تا منسجم تر شود. دست های خود را خیس کنید از مواد کوفته بردارید و به شکل دلخواه به آن حالت دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید و در حین سرخ شدن به آن زعفران دم کرده نیز بزنید و از تابه خارج کنید.
مرحله چهارم: تهیه سس مخصوص
در ادامه باید بادمجان را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و بعد خشک کنید و داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردید تفت دهید و بعد پوره گوجه فرنگی و رب و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بادمجان ها نرم شود و زمانی که نرم شد با پشت قاشق یا چنگال بزنید بادمجان ها را له کنید و برای سرو باید سس را داخل بشقاب بریزید و کوفته سرخ شده را به همراه برنج سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کوفته مرغ ترکی
- می توانید بادمجان را صورت کبابی تهیه کنید و به همراه رب تفت دهید.
- ترکیب ران و سینه بسیار خوشمزه و نرم است و یا می توانید فقط از ران استفاده کنید.
- می توانید کوفته ها را داخل سس قرار دهید تا به خورد هم برود و بعد میل کنید.