طرز تهیه سوپ دال عدس ترکی ساده و میکس شده به روش رستورانی

دستور پخت سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

سوپ دال عدس یکی از سوپ های بسیار مقوی و ساده است که با دال عدس یا همان عدس نارنجی رنگ تهیه می شود و بیشتر به صورت میکس و پوره شده این سوپ سرو می شود و می توان گفت یکی از خوشمزه ترین سوپ های ترکی می باشد که می توانید برای پیش غذا یا شام سبک تهیه کنید و نیازی به مرغ و گوشت ندارد و به دلیل وجود سبزیجات مفید برای سرماخوردگی نیز یکی از سوپ های عالی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ دال عدس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

دال عدس ۱ لیوان
هویج ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد یا ۱ ق غذا خوری رب
سیب زمینی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
عصاره مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا دال عدس را برای نیم ساعت خیس کنید تا راحت تر پخته شود و اگر نفخ دارد گرفته شود. سپس هویج و سیب زمینی و پیاز و سیر را نیز پوست بگیرید.

مرحله دوم: آماده سازی مواد مواد

شما می توانید سبزبجات را به صورت درشت خرد کنید و در انتها و موقعی که مواد پخته شد میکس کنید تا له شود و یا می توانید به صورت ریز یا رنده شده از اول مواد را خرد کنید که این کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله سوم: پخت مواد

داخل قابلمه مورد نظر ابتدا پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و بعد هویج و سیب زمینی و گوجه فرنگی رنده شده یا رب را اضافه کنید سپس کمی نمک و فلفل سیاه بزنید سپس دال عدس را افزوده و عصاره مرغ را پودر کنید و به مواد اضافه کنید و روی مواد آبجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه سوپ دال عدس

در ادامه زمان دهید تا برای ۱ ساعت مواد حسابی پخته و نرم شود و بعد کمی آبلیموترش اضافه کنید و مزه سوپ را بچشید و به دلخواه نمک بزنید در این مرحله می توانید مواد را با گوشتکوب برقی میکس کنید تا له شود سپس داخل کاسه ریخته و با جعفری خرد شده یا خامه و پول بیبر به دلخواه تزیین کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سوپ دال عدس

  1. اگر برای سرماخوردگی این سوپ را تهیه می کنید نیازی نیست مواد را تفت دهید.
  2. عصاره مرغ خود حاوی نمک و ادویه است پس در ریختن نمک و ادویه دقت کنید.
  3. اگر رب اضافه می کنید کمی تفت دهید تا بوی خامی از بین برود سپس دال عدس را اضافه کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا