طرز تهیه حریره بادام ساده و مقوی برای نوزاد و بزرگسالان با آب
دستور پخت حریره بادام
حریره بادام یکی از مقوی ترین غذا ها می باشد که شما می توانید برای کودک و بزرگسالان تهیه کنید. یکی از بهترین غذا های کمکی به کوچولو ها حریره بادام هست که جزء اولین ها می باشد و هما نطور که می دانید بادام در مقایسه با سایر مغز ها، سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید است. بادام منبع غنی از ویتامین E، کلسیم، فسفر، آهن و منیزیم و فسفر و چربی های سالم و مورد نیاز بدن است. بهتر برای تهیه حریره بادام اصلا از آرد برنج آماده استفاده نکنید و حتما خودتان برنج نیم دانه ایرانی را آسیاب کنید و الک کنید و آرد برنج تهیه کنید و بادام هم خودتان آسیاب و الک کنید و بهتر برای چند وعده بادام درست کنید و تازه تازه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه حریره بادام را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
مغز بادام شیرین متوسط | ۵ عدد |
آرد برنج | ۲ ق غذا خوری سر صاف |
آب | ۱۲۰ میلی لیتر معادل ۱/۲ لیوان |
طرز تهیه حریره بادام
مرحله اول: آماده سازی بادام
ابتدا باید مغز بادام ها را داخل آبجوش خیس کیند و بعد از چند ساعت به راحتی پوست بادام را جدا کنید و بعد ها آن ها را خیلی خوب بکوبید یا می توانید آسیاب کنید تا نرم شود.
مرحله دوم: پخت مواد
در ادامه آب و آرد برنج و بادام آسیاب شده را باهم ترکیب کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید حالا باید مرتب مواد را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و کمی که خنک شد به کودک خوب بدهید و یادتان باشد که بادام ها کاملا ترکیب شده باشند تا توی گلوی کودک گیر نکند، مقدار غلظت حریره بادام به سن کودک شما دارد و می توانید به عنوان یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه استفاده کنید. نوش جان
فوت و فن دستور پخت حریره بادام
- برای بچه های رفلاکسی بهتر است به جای آرد بادام از سویق برنج استفاده شود زیرا آرد برنج رفلاکس را شدید تر می کند.
- می توانید بجای آب از شیر پاستوریزه استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید ۱ ق مربا خوری سر صاف شکر یا نبات استفاده کنید تا کمی شیرین شود.
- می توانید از شیر مادر نیز استفاده کنید.
- اگر کودک شما زیر ۸ ماه می باشد بهتر است از شیرین کننده استفاده نکنید.
- در مورد کودکانی که رفلاکس دارن یا حساسیت شدید دارند بهتر است حتما تغذیه با مشورت متخصص تغذیه کودک باشد.