طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ترد و خوشمزه و پفکی به روش سر آشپز

دستور پخت کوکو سیب زمینی پخته

کوکو سیب زمینی پخته

کوکو سیب زمینی پخته یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد که این بار قرار است با سیب زمینی پخته شده این کوکو را تهیه کنید. شما می توانید کوکو سیب زمینی با سبزی معطر یا پنیر پیتزا تهیه کنید که طعم و مزه خوبی دارد و به همراه نان تازه و خیارشور و گوجه سرو کنید. اگر می خواهید کوکو سیب زمینی شما ترد باشد می توانید کوکو را نازک تر بگیرید. اما اگر دوست دارید یک کوکو سیب زمینی خوشمزه را در جدول یاب را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

سیب زمینی۶ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
آرد۲ ق غذا خوری
سبزی شوید و نعنا۱ ق غذا خوری
 زردچوبه،نمک،فلفل قرمزو سیاه ، پودر سیر و پودر پیازبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته

مرحله اول: پخت سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی ها را بپزید برای این کار می توانید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و یا بدون پوست گرفتن به همراه کمی آب داخل قابلمه بریزید و کمی نمک اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی پخته و نرم شود و بعد آبکش کنید و پوست سیب زمینی را بگیرید و صبر کنید تا خنک شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه سیب زمینی را رنده ریز بزنید و یا می توانید به کمک یک مشر یا پوره کن سیب زمینی را له کنید و بعد به آن ادویه های گفته شده و سبزی و آرد را اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه ی یکدست ی بدست بیاید.

مرحله سوم: سرخ کردن

در ادامه باید داخل تابه روغن بریزید و از مواد کوکو سیب زمینی با دست بردارید و به آن شکل دهید داخل داخل روغن قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آن سرخ شود و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و روی دستمال روغن گیر قرار دهید و بعد به همراه خیارشور و گوجه و نان تازه سرو کنید، اگر می خواهید کوکو سیب زمینی شما کم روغن تر باشد می توانید داخل سرخکن نیز قرار دهید و دما را روی ۲۰۰ درجه و زمان ۲۰ دقیقه تنظیم کنید وسط کار کوکو را برگردانید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کوکو سیب زمینی پخته

  1. می توانید به دلخواه ۱ پیاز زنده شده و آب گرفته شده نیز اضافه کنید ولی پودر پیاز نیز همان کار را می کند.
  2. استفاده از سبزی معطر دلخواه است و می توانید از سبزی تازه یا خشک استفاده کنید ولی سبزی خشک عطر بیشتری دارد.
  3. افزودن آرد باعث منسجم تر شدن کوکو می شود.
  4. شعله ملایم باشد تا طلایی شود وگرنه کوکو پخته می باشد و در حد طلایی شدن باید پخته شود.
  5. به دلخواه می توانید از یک حبه سیر رنده شده نیز استفاده کنید.
  6. پنیر پیتزا رنده شده نیز به مواد اضافه کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا