طرز تهیه باسلوق خانگی ساده و خوشمزه با پیمانه و نشاسته گل به روش بازاری

دستور تهیه باسلوق ساده با پیمانه

طرز تهیه باسلوق

باسلوق یکی از دسرهای قدیمی ایرانی که بسیار پرطرفدار است و معمولا به صورت سفید رنگ یا با اضافه کردن رنگ های خوراکی به صورت رنگی نیز درست می شود. برای تهیه باسلوق روش های مختلفی وجود دارد، البته بیشتر باسلوق را با پودر ژلاتین یا حتی بدون آن نیز می توان درست کرد. با در دست داشتن چند قلم مواد اولیه و رعایت نکات گفته شده، می توانید یک باسلوق خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه باسلوق را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه باسلوق بازاری

  • نشاسته گل نصف لیوان
  • آب یک و نیم لیوان
  • شکر یک لیوان و سه قاشق غذا خوری
  • روغن دو قاشق غذا خوری
  • پودر ژله یک بسته با طعم و رنگ دلخواه
  • نشاسته ذرت به میزان لازم
  • مغز گردو خرد شده به دلخواه

طرز تهیه باسلوق با نشاسته گل بدون گلوکز

مرحله اول: حل کردن نشاسته در آب

نصف لیوان نشاسته گل را داخل یک ظرف بریزید و حدود یک و نیم لیوان آب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته داخل آب حل و دانه های آن کامل باز و یک مایع یکدست درست شود.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر

بعد از این که نشاسته داخل آب حل شد، یک لیوان شکر را به مواد اضافه و مخلوط، شیرینی باسلوق را تست و اگر کم بود دو سه قاشق دیگر شکر اضافه کنید.

مرحله سوم: ریختن پودر ژله و روغن

در این مرحله یک بسته پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه را به همراه دو قاشق غذا خوری روغن داخل مواد بریزید، هم بزنید تا پودر ژله درون مواد حل و مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: گذاشتن مواد روی حرارت

مواد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید؛ مواد را باید یک ربع تا ۲۰ دقیقه مدام هم بزنید تا کم کم غلیظ شود، زمانی که مواد به غلظت مناسب رسید و کف تابه جمع شد، حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم: استراحت دادن در یخچال

کف قالب را چرب و به دلخواه کمی مغز به مواد اضافه کنید و داخل قالب بریزید، سپس قالب را به مدت دو سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد باسلوق خود را بگیرد و سفت شود.

مرحله ششم: برش زدن و سرو باسلوق

بعد از این مدت، مواد را از قالب خارج کنید و روی سطح کار قرار دهید؛ روی آن را با نشاسته ذرت بپوشانید تا هنگام برش زدن به کارد  نچسبد. در نهایت در اندازه دلخواه برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.

طرز تهیه باسلوق

نکات کلیدی برای تهیه باسلوق ساده و خوشمزه در خانه

  1. یکی از نکات مهم در تهیه باسلوق این است که مدام باید مواد را هم بزنید.
  2. حتما مواد باید کف تابه جمع شود تا بتوانید آن را داخل قالب یا ظرف بریزید.
  3. اضافه کردن مغز اختیاری می باشد و می توانید از مغز گردو یا پسته استفاده کنید.
  4. برای برش زدن می توانید به جای نشاسته ذرت از آرد یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.
  5. حتما دو سه ساعت باسلوق را داخل یخچال استراحت دهید و بعد برش بزنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا