طرز تهیه مربای هویج خانگی رنده شده خوشمزه بدون آب و غلیظ مثل مغازه ای

دستور تهیه مربای هویج رنده شده مجلسی

 

طرز تهیه مربای هویج خانگی زعفرانی

مربای هویج یکی از خوش خوراک ترین و قدیمی ترین مرباها است که با ظاهر زیبایی که دارد بر سر سفره های ما خودنمایی می کند. مربای هویج را می توان با هویج رنده شده یا چرخ شده و با مواد مختلف مانند هل، گلاب، زعفران تهیه و میل نمود. همچنین این مربا در وعده صبحانه با خامه و کره و در کنار نان تازه یا تست بسیار دلپذیر و لذیذ خواهد بود. یکی از وعده های مهم غذایی، صبحانه است و اینکه شما چه چیزی در صبحانه میل می کنید تاثیر مستقیم روی انرژی شما در طول روز دارد و اینکه شما در این وعده چیزهای مقوی و سالم میل کنید بسیار مهم می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه مربای هویج رنده شده خانگی با زعفران را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای هویج رنده شده مجلسی

  • هویج رنده شده ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم معدل ۲ لیوان فرانسوی سرخالی
  • هل ۲ عدد
  • پودر زعفران نوک قاشق چای خوری
  • گلاب ۱ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه مربای هویج بدون وانیل با پیمانه به روش بازاری

مرحله اول: آماده سازی هویج

هویج ها را به خوبی بشویید سر و ته هویج را جدا کنید و با پوست کن پوست آن ها را بگیرید و زمانی که همه هویج ها را پوست گرفتید یک ظرف مناسب آماده کنید رنده را داخل آن قرار دهید و هویج ها را با رنده ریز رنده کنید. اگر با رنده درشت رنده کردید حتما هویج را ۱۵ دقیقه بپزید.

مرحله دوم: پخت اولیه مربا

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید هویج های رنده شده را داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط ۱۰ دقیقه تفت دهید، اینکار باعث خوشرنگ شدن مربا می شود بعد از این مدت ۲ لیوان آب را به هویج اضافه و حرارت را کم کنید بعد از ۲۰ دقیقه کف روی مربا را بگیرید و با یک فرچه مدام دور تا دور قابلمه را خیس و تمیز کنید به طوری که شکرک به دیواره های قابلمه نچسبد چون باعث بدرنگی و شکرک زدن مربا می شود. مرحله اول پخت مربا حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت می باشد.

مرحله سوم: اضافه کردن شکر

بعد از این زمان که آب هویج ها بخار شد ۲ لیوان شکر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا ۴۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا بپزد. تقریبا حدود ۲ ساعت برای پخت مربای هویج نیاز است.

مرحله چهارم: پخت نهایی مربا هویج

در این مرحله ۲ عدد هل را به همراه گلاب و زعفران به هویج اضافه کنید بعد از حدود ۱۰ دقیقه آبلیمو را بریزید و بعد از اینکه چند قل زد حرارت را خاموش و هل را از داخل مربا خارج کنید. علت کپک زدن مربا کم پخته شدن آن است و اگر مربا کپک زد باید دور ریخته شود. علت شکرک زدن مربا زیاد پخته شدن مربا است و اگر مربا شکرک زد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا بجوشد و سپس حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ

نکات کلیدی برای تهیه مربای هویج رنده شده خانگی

  1. توجه کنید در طول مدت زمان پخت مربا اصلا در قابلمه را نبندید تا مربای براق و شیشه ای داشته باشید.
  2. ۲۰ دقیقه اول پخت مربای هویج، نه مربا را هم بزنید نه حرارت را کم و زیاد کنید و نه درب قابلمه را بگذارید.
  3. به جای یکی از لیوان های آب می توانید آب پرتقال بریزید.
  4. مربای هویج حداقل ۲ ساعت باید پخته شود وگرنه بوی خامی می دهد.
  5. شربت مربا کمی رقیق باشد چون بعد از خاموش کردن حرارت و خنک شدن کمی سفت می شود.
  6. هویج را تا جایی تفت دهید که نرم و آب آن گرفته شود.
‫۳.۴/۵ (۴۳ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا