طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش و زرشک فوق العاده لذیذ و ساده
دستور پخت هویج پلو با مرغ
هویج پلو با مرغ ریش ریش یکی از روش های تهیه این پلو می باشد که شما می توانید این پلوی خوشمزه را به همراه هویج و زرشک تفت داده شده تهیه کنید و یک غذای فوق العاده مجلسی آماده کنید. ترکیب مواد شیرین و ترش و ادویه های سرد و گرم کنار هم این پلوی جذاب را به شما می دهد. شما می توانید سینه مرغ را بپزید و ریش کنید یا به صورت معکبی ریز خرد کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۱ عدد |
برنج | ۲ پیمانه |
هویج | ۲ عدد |
زرشک | ۳ ق غذا خوری |
زعفران | ۲ ق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه هویج پلو با مرغ ریش ریش
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را کمی تفت دهید و پیاز پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید و روی مرغ آبجوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد از پخت از آب مرغ جدا کنید و ریش ریش کنید.
مرحله دوم: تفت دادن هویج
هویج ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و به همراه کمی کره تفت دهید تا تا رنگ هویج ها تغییر کند و بعد زعفران و چند قاشق شکر اضافه کنید و تفت دهید و می توانید چند قاشق آب بریزید تا هویج نرم شود سپس زرشک را اضافه کنید و تفت دهید تا زرشک ها پفکی شود.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه مرغ ریش شده را نیز به مواد اضافه کنید و مجدد روی مواد زعفران دم کرده بریزید و تفت دهید و مواد را از روی حرارت بردارید. برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت هویج پلو با مرغ
بگذارید تا برنج نرم شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه قرار دهید و یک لایه برنج بریزید و کمی مواد هویج و مرغ هم بزنید و همین طور ادامه دهید تا مواد و برنج تمام شود. هویج پلو با مرغ دم بگذارید و بعد از ۳۵ دقیقه دیگر سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت هویج پلو با مرغ
- مب توانبد کمب دارچین بین لایه ها بریزید تا سردی مواد را بگیرید.
- می توانید زعفران را کم کم اضافه کنید و مقداری را برای بین لایه ها کنار قرار دهید.
- می توانید به دلخواه از پیاز داغ نیز استفاده کنید.