طرز تهیه هویج پلو با گوشت گوسفندی ساده و مجلسی مرحله به مرحله
دستور پخت هویج پلو با گوشت
هویج پلو با گوشت گوسفندی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و مجلسی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید این پلو جذاب را به راحتی تهیه کنید. استفاده از گوشت گوسفندی یا قیمه ای استفاده کنید و اگر زمان ندارید می توانید گوشت را داخل زودپز ریخته تا زودتر پخته شود. این غذا فوق العاده مجلسی می باشد و برای مهمانی ها می باشد و در انتها روی پلو را با زرشک و خلال بادام و پسته تفت داده شده سرو و تزیین کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه هویج پلو با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران | ۲ ق غذا خوری |
هویج | ۲ عدد |
شکر | ۱ ق غذا خوری |
برنج | ۲ پیمانه |
زرشک، خلال بادام، خلال پسته، پیاز داغ | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه هویج پلو با گوشت
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا باید گوشت را به صورت ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه یا زودپز تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت را به همراه ادویه ها و کمی زعفران دم کرده خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله دوم: پخت گوشت
در ادامه باید روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا به قل زدن بیفتد و بعد برای ۴ ساعت زمان دهید تا گوشت خوب پخته شود و یا از زودپز برای پخت سریع استفاده کنید.
مرحله سوم: تفت دادن هویج
در ادامه هویج ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و یا می توانید به صورت خلالی یکدست خرد کنید و به همراه کمی کره و شکر و زعفران داخل تابه تفت دهید تا سبک شود و بعد کمی آب اضافه کنید و زمان دهید تا هویج پخته شود.
مرحله چهارم: پخت برنج
در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا پخته و نرم شود و بعد آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید.
مرحله پنجم: تهیه هویج پلو
در ادامه باید گوشت پخته شده و غلیط شده را به همراه هویج به صورت لایه با برنج بریزید و هم بزنید و تا مواد و برنج تمام شود و بعد هویج پلو را دم بگذارید و در انتها زرشک و خلال های تفت خورده را روی پلو بریزید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت هویج پلو
- برای تزیین می توانید خلال ها را با کمی گلاب خیس کنید و بعد با کره تفت دهید.
- زرشک را روی پلو بریزید چون داخل پلو اگر بریزید موقع دم کشیدن له می شود.
- آب گوشت باید تمام شود و سس آن غلیظ شود.