چگونه مانند یک شف پاستا بپزیم؟
فرزانه سمندر ، اختصاصی جدول یاب: عده ای از افراد در زمان کم به دنبال پخت یک غذای سریع و راحت می باشند و در این زمان اولین گزینه پخت پاستا به ذهنشان می آید ، اما بعد از پخت این آن چیزی نبوده که توقعش را داشتند.
نکاتی را که هنگام پخت یک پاستای خوشمزه باید رعایت کنید را مرور می کنیم ، ببینید از این نکات چند نکته را رعایت نمی کردید؛
✅ ابتدا برای پخت یک ظرف مناسب احتیاج دارید ، هر چه ظرف به نسبت پاستاها کوچکتر باشد نتیجه خوبی بدست نمی آید. آب جوشیده کافی به بهتر پخت و شناور شدن پاستاها کمک می کند .
✅ در مرحله دوم اضافه کردن نمک و روغن باعث بی کیفیت شدن پاستای شما می شود، شما این دو گزینه را به موقع خود باید به پاستا اضافه کنید نه الان.
✅ زمانی که کاملا آب به جوش آمد پاستا را به آن اضافه کنید ، این تصور را نکنید که چون زمان کمی دارید پس بهتر است باقی آب با پاستا بجوشد.
✅ پاستا را به حال خود رها نکنید ، آنها را ابتدا مدام با چنگال مخصوص پاستا هم زده تا بهم نچسبند و سپس هر چند ثانیه یک بار ، در اینجاست که فایده ظرف مناسب و بزرگتر به چشمتان می آید و هرگز درب ظرف را نگذارید ، این کار باعث سر رفتن آب می شود.
✅ زمانی پاستا را آبکش کنید که به مرحله پخت رسیده باشد ، نیازی نیست شما آنها را سفت بردارید که بعد مجبور به دم گذاشتن آن شوید و تمام خاصیت آن را از بین ببرید. بهترین زمان وقتی است که روی بسته نوشته شده است.
✅ هنگامی که پاستا ها به مرحله پخت رسید زیر حرارت را خاموش کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید تا مرحله پخت ادامه پیدا نکند.
✅ سپس یک لیوان از آب پاستا برداشته و بعد پاستا را از ظرف خارج کرده و آب آن را با آبکش خارج کنید ، شستن پاستا با آب سرد کیفیت آنرا از بین می برد پس هرگز در این مرحله آنرا با آب شستشو نکنید.
✅ حال لیوان آب پاستایی که نگه داشته بودید روی پاستاها ریخته تا طراوت خود را از دست ندهند.
✅ پاستا را با سس گرمی که آماده کرده اید مخلوط کنید، برای این کار بهترین گزینه ریختن پاستا روی سس است نه ریختن سس روی پاستا.
✅ دو دقیقه با حرارت بالا آنرا هم زده تا سس ها به خورد پاستا بروند و سپس آن را درون ظرف مورد نظر کشیده و تزئین کنید، نوش جان.