چرا نباید اطراف نان برش خورده را دور انداخت؟

برخی از آنتی‌ اکسیدان‌‌ها توسط خود بدن ساخته می‌شوند و بقیه‌ی موارد از طریق تغذیه و خوردن غذاهای حاویِ آنتی اکسیدان که به عنوان غذاهای ضد التهاب نیز شناخته می‌شوند، تأمین می شوند.

نباید اطراف نان برش خورده را دور انداخت

 

مصرف آنتی اکسیدان چه تاثیری بر سلامتی دارد؟

آنتی اکسیدان مانع از اکسیداسیون در بدن می‌شود و همچنین از آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد که ناشی از استرس است، جلوگیری می‌کند .

وجود نان در تغذیه انسان
نان و محصولات نانوایی نقش مهمی در تغذیه انسان دارند. افزودن مواد غنی از فنولیک با نان گندم یک روش موثر جهت بهبود پتانسیل آنتی اکسیدانی فراورده نهایی به شمار می رود.
روند پخت نوعی آنتی اکسیدان که با سرطان مقابله میکند در نان ایجاد میکند و مقدار این آنتی اکسیدان در کناره های نان ۸ برابر خود نان است، به همین علت نباید کناره های نان برش خورده را دور بیندازیم.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا