طرز تهیه رولت مرغ مغزدار ساده و مجلسی با مرغ چرخ کرده به روش رستورانی

دستور پخت رولت مرغ شکم پر

طرز تهیه رولت مرغ

رولت مرغ یکی از رول های بسیار خوشمزه و ساده است که با گوشت مرغ چرخ شده تهیه می شود و شما می توانید مواد میانی را به دلخواه با هویچ و زرشک و گردو تهیه کنید و یک سس خوشمزه تهیه کنید و روی رولت بریزید و یک غذای مجلسی و لذیذ را تهیه کنید و برای مهمانی ها تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه رولت مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ و ران مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه۱ عدد
آردنخودچی۲ ق غذا خوری
زعفران غلیظ۲ ق غذا خوری
زرشک و گردو و هویجبرای مواد میانی
نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، پودر پاپریکا، پول بیبر، پودر سیربه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس

پیاز۱ عدد
رب۱.۵ ق غذا خوری
آب۱ لیوان
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه رولت مرغ

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا ران و سینه مرغ را بدون استخوان کنید حتما از ترکیب ران و سینه استفاده کنید تا رولت شما بافت نرمی داشته باشد استفاده از سینه به تنهایی باعث خشک شدن رولت می شود. در ادامه مرغ های خرد شده را داخل غذاساز یا ۱۲۳ بریزید و حسابی پوره کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و فلفل دلمه را نیز رنده کنید. داخل یک کاسه مرغ چرخ شده را به همراه پیاز و فلفل دلمه و زعفران و ادویه های و آردنخودچی باهم حسابی مخلوط کنید و دستکش انداخته و مواد را ورز دهید تا منسجم شود.

مرحله سوم: رول کردن مواد

یک نایلون را بردارید و باز کنید و با روغن روی آن را چرب کنید و مواد مرغی را روی نایلون قرار دهید و یک نایلون دیگر روی آن قرار دهید و با وردنه باز کنید به طوری که یک مستطیل شود و بعد هویج های از قبل پخته و آبپز شده را یک طرف رول قرار دهید و کمی زرشک و گردو روی آن بپاشید.

مرحله چهارم: تهیه رولت مرغ

در ادامه خیلی آرام با کم نایلون زیری رول کنید و داخل فریزر برای نیم ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد داخل تابه کمی روغن ریخته و ۴ طرف را سرخ کنید و در همین حین باید سس را تهیه کنید برای این کار پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد ادویه ها و رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آب را اضافه کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود و سس را روی رولت ریخته و بگذارید برای نیم ساعت تا چهل دقیقه داخل سس پخته شود و در حین پخت سس را روی رولت بریزید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت رولت مرغ

  1. مرغ حتما باید پوره باشد و از چرخ گوشت نیز می توانید استفاده کنید و مواد را میکس کنید.
  2. آب پیاز و فلفل دلمه را بگیرید تا باعث شل شدن رول نشود.
  3. حتما نیم ساعت در فریزر قرار دهید وگرنه وا می رود.
  4. هویج را زیادی نپزید که خیلی نرم شود.
  5. می توانید بجای هویج از آلو استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا