طرز تهیه اشترودل مرغ ساده و راحت با خمیر فوری مخصوص مهمانی
دستور پخت اشترودل مرغ
اشترودل مرغ یکی از غذا های بسیار خوشمزه است که شما می توانید با خمیر خانگی تهیه کنید ولی اگر زمان زیادی برای تهیه خمیر ندارید می توانید از خمیر مخصوص پیراشکی آماده استفاده کنید ولی این خمیری که قرار است به شما یاد دهیم اصلا نیازی به مخمر و زمان استراحت ندارد و شما می توانید در کمترین زمان ممکن این غذای عالی و پر طرفدار را در خانه تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه اشترودل مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر
ماست | ۱/۲ لیوان |
جوش شیرین | ۱ ق غذا خوری |
روغن مایع یا زیتون | ۳ ق غذا خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | ۱ ق چای خوری |
آرد | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مواد میانی
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه اشترودل مرغ
مرحله اول: تهیه خمیر
ابتدا باید خمیر را تهیه کنید برای این کار ماست را به همراه جوش شیرین مخلوط کنید و هم بزنید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا ماست پفکی شود سپس تخم مرغ و نمک و روغن را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن آرد است که باید کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود مقدار آرد گفته نشده است زیرا ممکن است با توجه به نوع آردی که انتخاب می کنید کم و زیاد شود و زمانی که خمیر جمع شد باید آن را برای ۱۰ دقیقه ورز دهید به همین راحتی خمیر شما آماده است روی آن را بپوشانید تا مواد میانی را تهیه کنید.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و کمی تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بعد قارچ های اسلایس شده را اضافه کنید و تفت داده تا آب اضافه قارچ کشیده شود و در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود به همین راحتی مواد میانی تهیه شده است.
مرحله سوم: تهیه اشترودل
در ادامه باید خمیر را به چانه های یک اندازه تقسیم کنید و هر خمیر را به صورت گرد باز کنید و مقداری از مواد مرغی را به همراه کمی پنیر پیتزا سپس خیمر را روی هم بیاورید لبه ها را فیکس کنید تا موقع پخت باز نشود و به دلخواه روی خمیر ها را با زرده زده شده رومال کنید و کمی کنجد بپاشید.
مرحله چهارم: پخت اشترودل مرغ
اشترودل های تهیه شده را داخل سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود و بعد به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت اشترودل مرغ
- می توانید به مواد میانی کمی فلفل دلمه و سیر نیز بزنید.
- بیش از اندازه آرد نزنید وگرنه خمیر سفت می شود.
- می توانید در توستر یا سولاردم نیز تهیه کنید ولی دما را روی ۱۶۰ برای ۱۲ دقیقه زمان دهید.