طرز تهیه چای کرک اصل هندی ساده و فوری و مقوی با شیر و چای

دستور پخت چای کرک اصل

طرز تهیه چای کرک

چای کرک یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه است که به چای هندی نیز معروف می باشد و در لغت به معنی چای مخلوط شده با ادویه ها می باشد که عطر و بوی منحصر به فردی دارد و پیشنهاد می شود در فصل زمستان و پاییز این چای فوق العاده گرم را تهیه کنید و برای پذیرایی می توانید استفاده کنید. چای کرک از دیرباز توسط چایوالا به عنوان یک نوشیدنی سنتی خیابونی هندی سرو می شود و خواص بسیار خوبی برای بدن به دلیل ادویه ها مختلف برای سلامت قلب، ضد سرطان، درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد درد و تقویت اعصاب، تقویت حافظه مفید است. امروز در جدول یاب طرز تهیه چای کرک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر جوشیده۲ لیوان
آب۱ لیوان
چای سیاه۲ الی ۳ ق چای خوری
شکر۲ الی ۳ ق غذا خوری
هل۳ عدد کوبیده شده
چوب دارچین۱ عدد
جوز هندی و میخکبه دلخواه

طرز تهیه چای کرک

مرحله اول: آماده سازی

در ابتدا باید هل ها را داخل هاون خوب بکوبید تا عطر هل آزاد شود. حالا داخل یک تابه کوچک هل و دارچین (جوز هندی و میخک) را ریخته و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله دوم: جوشاندن آب

در ادامه یک لیوان آب داخل فوری ریخته و ادویه های تفت داده شده را داخل آب بریزید  و درب قوری را قرار دهید و روی حرارت یا شعله پخش کن قرار دهید و زمانی که جوش آمد باید چای سیاه را اضافه کنید و برای هم بزنید تا چای دم بکشد.

مرحله سوم: افزودن شیر

در ادامه باید شکر را نیز اضافه کنید و زمان دهید تا مواد بجوش بیاید و رنگ بگیرید. شیر را داخل شیر جوش یا ماکروفر بجوشانید و و در آخر به مخلوط فوق اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد و زمانی که قل زد هم بزنید تا از جوش بیفتد و بعد از یک صافی رد کنید و داخل فنجان بریزید و نوش جان کنید.

فوت و فن های دستور پخت چای کرک

  1. به دلخواه می توانید در انتها کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
  2. بجای شکر می توانید از شیر عسلی اضافه کنید.
  3. حتما از چای سیاه کله مورچه استفاده کنید.
  4. اگر زنجبیل تازه دارید می توانید به صورت رنده شده استفاده کنید.
  5. از شیر پر چرب استفاده کنید.
  6. می توانید از پودر آماده چای کرک استفاده کنید که فقط کافی است با شیر جوشیده مخلوط کنید و یا به کمک دستگاه اسپرسو ساز بزنید تا فومی شود و اواسط فوم دادن شیر پودر آماده را بریزید و بزنید تا مواد فوم دار شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا