طرز تهیه چای کرک اصل هندی ساده و فوری و مقوی با شیر و چای
دستور پخت چای کرک اصل
چای کرک یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه است که به چای هندی نیز معروف می باشد و در لغت به معنی چای مخلوط شده با ادویه ها می باشد که عطر و بوی منحصر به فردی دارد و پیشنهاد می شود در فصل زمستان و پاییز این چای فوق العاده گرم را تهیه کنید و برای پذیرایی می توانید استفاده کنید. چای کرک از دیرباز توسط چایوالا به عنوان یک نوشیدنی سنتی خیابونی هندی سرو می شود و خواص بسیار خوبی برای بدن به دلیل ادویه ها مختلف برای سلامت قلب، ضد سرطان، درمان دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد درد و تقویت اعصاب، تقویت حافظه مفید است. امروز در جدول یاب طرز تهیه چای کرک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر جوشیده | ۲ لیوان |
آب | ۱ لیوان |
چای سیاه | ۲ الی ۳ ق چای خوری |
شکر | ۲ الی ۳ ق غذا خوری |
هل | ۳ عدد کوبیده شده |
چوب دارچین | ۱ عدد |
جوز هندی و میخک | به دلخواه |
طرز تهیه چای کرک
مرحله اول: آماده سازی
در ابتدا باید هل ها را داخل هاون خوب بکوبید تا عطر هل آزاد شود. حالا داخل یک تابه کوچک هل و دارچین (جوز هندی و میخک) را ریخته و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله دوم: جوشاندن آب
در ادامه یک لیوان آب داخل فوری ریخته و ادویه های تفت داده شده را داخل آب بریزید و درب قوری را قرار دهید و روی حرارت یا شعله پخش کن قرار دهید و زمانی که جوش آمد باید چای سیاه را اضافه کنید و برای هم بزنید تا چای دم بکشد.
مرحله سوم: افزودن شیر
در ادامه باید شکر را نیز اضافه کنید و زمان دهید تا مواد بجوش بیاید و رنگ بگیرید. شیر را داخل شیر جوش یا ماکروفر بجوشانید و و در آخر به مخلوط فوق اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد و زمانی که قل زد هم بزنید تا از جوش بیفتد و بعد از یک صافی رد کنید و داخل فنجان بریزید و نوش جان کنید.
فوت و فن های دستور پخت چای کرک
- به دلخواه می توانید در انتها کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
- بجای شکر می توانید از شیر عسلی اضافه کنید.
- حتما از چای سیاه کله مورچه استفاده کنید.
- اگر زنجبیل تازه دارید می توانید به صورت رنده شده استفاده کنید.
- از شیر پر چرب استفاده کنید.
- می توانید از پودر آماده چای کرک استفاده کنید که فقط کافی است با شیر جوشیده مخلوط کنید و یا به کمک دستگاه اسپرسو ساز بزنید تا فومی شود و اواسط فوم دادن شیر پودر آماده را بریزید و بزنید تا مواد فوم دار شود.