دلیل محبوبیت کباب کوبیده نزد ناصرالدین شاه چه بود؟

 

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب

چلوکباب از گذشته ای نه چندان دور یک غذای لاکچری و محبوب پادشاهان به شمار می آید، این غذای شاه پسند از عهد قاجار فراگیر شد.

محبوبیت کباب کوبیده نزد ناصرالدین شاه
البته این غذا در دوره شاه اسماعیل صفوی نیز مشابهی داشته و البته به گفته برخی مولفین شاید به بیش از ۵۰۰ سال قبل هم برسد ، اما به صورت امروزی از دوره قاجار فراگیر شد.
در زمان ولیعهدی ناصرالدین شاه در تبریز ملازمی بود به نام حاج علی الله که کباب های دلچسبی طبخ می کرد و همان تبحر او باعث شد که با آمدن ناصرالدین شاه و آغاز حکومت وی در تهران حاج علی الله نیز جزء آن شش نفری بودند که با او به تهران آمدند.
و چنین می شود که حاج علی الله پایه گذار چلوکبابی به سبک امروزی می شود و پس از او نوادگانش راه او را ادامه می دهد.

محبوبیت کباب کوبیده نزد ناصرالدین شاه
دلیل علاقه ناصرالدین شاه به کباب کوبیده تبحر حاج علی الله در کباب زدن بود و به طوری که ناصرالدین شاه در سفرهایش نیز در جیب خود کباب می گذاشت تا همیشه کباب داشته باشد.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا