طرز تهیه رنگینک خرما ساده و مجلسی و خوشمزه با ارده به روش بوشهری گام به گام

دستور تهیه رنگینک خرما بوشهری

طرز تهیه رنگینک خرما

رنگینک خرما یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که اصالتی جنوبی دارد و از ترکیب خرما و گردو درست می شود و بسیار پرانرژی می باشد. دسر رنگینک به دلیل انرژی بالایی که دارد برای ماه رمضان بسیار مناسب می باشد و شما می توانید این دسر عالی را در منزل درست و در کنار چای سرو کنید. دسر رنگینک به دلیل پرخاصیت و مقوی بودن در شهرهای دیگر نیز تهیه می شود. رنگینک را می توانید به دلخواه به صورت قالبی یا در اندازه های کوچک درست کنید تا برای سرو در مهمانی راحت تر باشید. امروز در جدول یاب طرز تهیه رنگینک را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما

  • خرما بدون هسته و شیره ۷۵۰ گرم
  • کنجد تفت داده شده نصف پیمانه
  • ارده ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق غذا خوری پر
  • پودر بیسکویت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • کره ذوب شده ۲۵ گرم برای چرب کردن دست

طرز تهیه رنگینک خرما

مرحله اول: آماده سازی خرما و کنجد

خرماها را از وسط نصف و هسته خرما را جدا، چرخ گوشت را آماده و خرماها را کم کم داخل دستگاه بریزید و خوب چرخ کنید. ماهیتابه کوچکی را انتخاب و روی حرارت کم قرار دهید، بعد کنجد را داخل تابه بریزید و با حرارت خیلی کم مدام هم بزنید تا رنگ کنجد قهوه ای و بوی خامی آن گرفته شود. فقط مراقب باشید کنجدها حین تفت دادن نسوزند چون تلخ می شوند.

مرحله دوم: پودر کردن بیسکوئیت

اگر از آرد استفاده می کنید که حتما آن را تفت دهید تا خامی آن از بین برود و تغییر رنگ دهد. اگر هم از بیسکوئیت استفاده می کنید، بیسکوئیت ها را از بسته خارج کنید و داخل یک ظرف بریزید، بعد با کمک گوشت کوب یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید بیسکوئیت را بکوبید تا خوب پوره و نرم شود.

مرحله سوم: ترکیب مواد با هم

خرمای چرخ شده را داخل یک ظرف بریزید و کنجد تفت داده شده را به آن اضافه کنید و در ادامه ۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل یا گردو را داخل مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس پودر بیسکوئیت را به همراه پودر هل و زنجبیل داخل مواد بریزید، کره ذوب شده را کنار دست خود قرار دهید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: افزودن ارده به مواد

در نهایت ارده را داخل مواد بریزید و بعد از مخلوط کردن، مواد را داخل قالب های سیلیکونی کوچک بریزید و خوب فشرده کنید و در فریزر قرار دهید. رنگینک ها را از قالب خارج و داخل ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه رنگینک خرما

نکات کلیدی برای تهیه رنگینک خرما بوشهری

  1. با این مقدار مواد ۱۰۰ عدد رنگینک خرما در اندازه های کوچک قالبی خواهید داشت.
  2. بهتر است خرما بدون شیره باشد تا انسجام خوبی بگیرد، خرمای رطب به دلیل نرم بودن مناسب نیست.
  3. می توانید خرما را به جای چرخ کردن بکوبید، فقط قبل آن حتما اجازه دهید خرما با کمی آب بجوشد تا نرم شود.
  4. حین مخلوط کردن مواد، مدام دست خود را با کره چرب کنید.
  5. قالب های سیلیکونی برای رنگینک نیاز به چرب کردن ندارد.
  6. قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
‫۲.۵/۵ (۴ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا