طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ و لوبیا چشم بلبلی مجلسی و لذیذ + نکات برای خوشمزه تر شدن
دستور پخت قورمه سبزی با مرغ
قورمه سبزی با مرغ یکی از روش های دیگر برای تهیه یک خورش سنتی ایرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید این بار از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی برای تهیه این خورشت خوشمزه استفاده کنید و تمام نکات و فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن را نیز به شما یاد خواهیم داد که چطور یک خورشت فوق العاده تهیه کنید. برای تهیه این خورش بهتر است از مرغ تکه ای یا فیله استفاده کنید که استخوان نداشته باشد و به دلخواه از سبزی خشک یا تازه برای این قورمه سبزی استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سبزی قورمه سبزی | ۲۵۰ گرم |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
لوبیا چشم بلبلی | ۱/۲ لیوان سر پر |
لیمو عمانی یا رب لیمو | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه قورمه سبزی | به مقدار لازم |
طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید و آب لوبیا را هر چند ساعت یک بار عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود سپس به همراه کمی آب بگذارید تا بجوشد این کار باعث می شود بوی تلخی نداشته باشد.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا پیاز سبک و شیشه ای شود سپس سینه مرغ را بی استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله سوم: افزودن سبزی
در ادامه سبزی خورشتی را که از قبل سرخ کردید به همراه لوبیا اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید دقت کنید باید به اندازه آب بریزید تا در حین پخت مجبور نشوید دوباره آب اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا خورش جا افتاده شود.
مرحله چهارم: تهیه قورمه سبزی با مرغ
در ادامه باید لیموعمانی را برای نیم ساعت در آب گرم خیس کنید و به خورش اضافه کنید و نمک خورش را اندازه کنید و زمان دهید برای نیم ساعت تا مزه های خورشت بالانس شود و زمانی که خورش روغن پس داد از روی حرارت بردارید و به همراه برنج میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت قورمه سبزی با مرغ
- به دلخواه می توانید از لوبیا چیتی یا قرمز استفاده کنید که این کاملا دلخواه است.
- حتما لیمو عمانی را سوراخ کنید.
- می توایند بجای لیموعمانی از رب لیمو استفاده کنید.
- سبزی قورمه شامل (تره و اسفناج و جعفری به یک اندازه، شنبلیله ۱/۴تره و گشنیز ۱/۳ مقدار تره ) خرد و سرخ شده است.