طرز تهیه ترشی لیمو سبز با پوست و آبلیموترش فوق العاده خوشمزه و راحت

دستور تهیه ترشی لیمو سبز

ترشی لیمو سبز

ترشی لیمو سبز یکی از ترش های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید تا فصل لیموترش تازه است این ترشی را تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر این ترشی در کنار دیگر ترشی های خود در زمستان لذت ببرید. این ترشی به روش های مختلفی تهیه می شود ولی قرار است با یک دستور تست شده بدون تلخی به شما یاد دهیم. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی لیمو سبز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

لیموترش تازه سبز۱ کیلوگرم
سیر۱ بوته
نمک۳ ق غذا خوری
تخم گشنیز نیم کوب شده۱ ق غذا خوری
سیاه دانه۱ ق چای خوری
فلفل قرمز تند یا عنابی خرد شدهبه مقدار دلخواه
زردچوبه۱ ق چای خوری
آبلیمو طبیعیبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشی لیمو سبز

مرحله اول: آماده سازی لیموترش

ابتدا باید لیمو سبز ها را به همراه کمی نمک بشورید سعی کنید لیمو ها پوست نازک باشند و زدگی نداشته باشند لیمو ها را برای ۲ الی ۳ ساعت داخل آب قرار دهید تا خیس بخورد و بعد آبکش کنید و داخل سینی قرار دهید و مقابل آفتاب بگذارید تا برای ۱ روز استراحت کند هم تلخی آن گرفته می شود و هم پوست نازک تر می شود.

مرحله دوم: اسلایس کردن لیمو

در ادامه باید سر و ته لیمو سبز ها را با چاقو بزنید و اسلایس کنید دقت کنید برش ها نه خیلی نازک و یا ضخیم باشد.  دانه های وسط لیمو را با دست جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید.

مرحله سوم: افزودن سیر

سیر ها را پوست بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید. تخم گشنیز را داخل هاون ریخته و کمی بکوبید تا نیم کوب شود سپس با سیر مخلوط کنید و بعد زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و روی لیمو ها بریزید و مخلوط کنید درب ظرف را بسته و بگذارید برای ۱ روز در دمای محیط بماند و در این زمان چند بار هم بزنید تا مواد مخلوط و مزه ها به خورد هم برود.

مرحله چهارم: تهیه ترشی لیمو

در ادامه باید لیمو ها را داخل شیشه تمیز بریزید و هر چند گاهی هم بزنید تا فضای خالی بین مواد باقی نماند و تا نیمه آبلیمو طبیعی روی آن بریزید و روی درب شیشه یک نایلون قرار دهید و درب ظرف را بسته و برای ۱ ماه بگذارید بماند و بعد مصرف کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه ترشی لیمو سبز

  1. آبلیمو طبیعی همان لحظه نگیرید و به مواد اضافه کنید زیرا حاوی گاز است است و ممکن است شیشه بترکد و حداقل بگذارید برای ۳ روز در دمای محیط باشد و گاز آن گرفته شود.
  2. بهتر است از نمک دریا استفاده کنید و حتما دقت کنید نمک کم باشد باعث تلخی و کپک می شود.
  3. بعد از ریختن آبلیمو یک الی دو سر و ته کنید.
  4. این ترشی هر چقدر بیشتر بماند جا افتاده تر می شود و تلخی آن گرفته می شود و بعد از باز کردن درب آن در یخچال قرار دهید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا