طرز تهیه ترشی فلفل همدانی کبابی راحت و فوری در یک روز
دستور تهیه ترشی فلفل همدانی کبابی
ترشی فلفل همدانی کبابی یکی از روش های تهیه ترشی می باشد. اگر دلتان یک ترشی جدید می خواهید حتما این ترشی را تست کنید. این ترشی در کنار همه غذا های بخصوص دیزی و دمی ها فوق العاده خوشمزه می باشد. شما می توانید این ترشی را خیلی سریع تهیه کنید زیرا فلفل ها کباب می شودو می توانید به دلخواه کمی از سیر و سبزی معطر استفاده کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی فلفل همدانی کبابی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
فلفل بیور | ۱ کیلوگرم |
نعنا خشک | ۱ الی ۲ ق غذا خوری |
سیر | ۴ عدد |
شکر | ۱ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق غذا خوری |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی فلفل همدانی کبابی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید فلفل ها را بشورید و چوب آن را کمی بگیرید و کمی با چاقو چند سوراخ روی آن ایجاد کنید سعی کنید از فلفل های یکدست ریز یا درشت استفاده کنید و اگر مخلوط می شود جدا کنید تا موقع کبابی کردن یکی زود کبابی نشود و یکی خام بماند.
مرحله دوم: کبابی کردن فلفل
در ادامه باید یک شلعه پخش کن روی شعله قرار دهید و فلفل ها را روی آن قرار دهید و زیر و رو کنید تا حسابی کباب شوند می توانید به دلخواه یک فلفل تند نیز به همراه دیگر فلفل ها کباب کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
یک شیشه تمیز بردارید که اصلا چرب نباشد و کاملا تمیز باشد و بعد فلفل های کبابی را داخل آن بریزید و روی مواد چند حبه سیر و نعنا و نمک و شکر اضافه کنید و بعد روی مواد سرکه بریزید تا روی فلفل ها کاملا بگیرید و بعد می توانید چند ساعت بماند و بعد میل کنید و یا می توانید ۱۰ الی دو هفته بماندو بعد میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ترشی فلفل همدانی
- به دلخواه می توانید ترخون و شوید و گشنیز نیز به ترشی اضافه کنید.
- از سرکه سفید استفاده کنید.
- شیشه خشک تمیز و مناسبی بردارید فلفل هارا داخل شیشه بچینید. لابه لای فلفل ها سبزی و سیر و کمی نمک (البته اگه تمایل داشتید از نمک استفاده کنید چرا که خود فلفل ها طعم خوبی داشته و شاید بدون نمک برایتان جذاب تر باشد) بریزید.
- بعضی ها به جای سرکه کامل، از ۲برابر سرکه و ۱ برابر آب جوشیده سرد شده استفاده میکنند. که به نظر زمانی که سرکه زیاد تند و تیز باشد منطقی تر است.