طرز تهیه سوپ جو پوست کنده رستورانی با مرغ مجلسی و خوشمزه برای ۸ نفر
دستور پخت سوپ جو ساده
سوپ جو پوست کنده یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و ساده است که برای مهمانی و مجالس گزینه بسیار خوبی می باشد و در بیشتر رستوران ها این سوپ خوشمزه تهیه می شود. شما می توانید این سوپ را با مرغ و بدون مرغ تهیه کنید و از طعم بی نظیر بی نظیر یک سوپ خانگی لذت ببرید. جو پوست کنده را باید حتما از شب قبل خیس کنید تا خوب پف کند و پخته شود و شما می توانید از سبزیجات مختلف در این سوپ استفاده کنید و در نهایت با زرشک تزیین و سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ جو پوست کنده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
جو پوست کنده | ۲ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
سینه مرغ پخته شده | ۱ عدد |
آب مرغ | ۳ لیوان |
پوره گوجه فرنگی | ۱ لیوان |
رب | ۱ ق غذا خوری |
جعفری و گشنیز | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ جو پوست کنده
مرحله اول: پخت سینه مرغ
ابتدا باید جو را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید تا خوب پف کند. سینه مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود و بعد سینه مرغ را از آب مرغ جدا کنید و ریش کنید و آب مرغ را برای پخت سوپ صاف کنید.
مرحله دوم: پخت جو
در ادامه جو را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب مرغ صاف شده را بریزید و بگذارید تا برای ۱ ساعت جو پخته و لعاب بی اندازد. سیب زمینی و هویج و پیاز را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و یا می توانید به صورت مکعبی ریز خرد کنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا از خامی خارج شود سپس به جو اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: افزودن رب
در ادامه رب را داخل همان تابه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید سپس سینه مرغ ریش شده را نیز اضافه کنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده شود و بهتر هر چند وقت یک بار هم بزنید تا جو ته نگیرد.
مرحله چهارم: تهیه سوپ جو
در ادامه وقتی سوپ غلیظ شد کمی سبزی مخصوص سوپی اضافه کنید و هم بزنید و در انتها کمی نمک و آبلیمو به سوپ اضافه کنید و سرو کنید و به دلخواه موقع سرو می توانید کمی زرشک بریزید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت سوپ جو
- از ران یا سینه یا حتی کتف وبال مرغ می توانید استفاده کنید، فقط اول داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر بپزید و بعد آب مرغ را صاف کنید و بگذارید داخل یخچال تا چربی آب مرغ روی آن ببندد و سپس جدا کنید و دور بریزید که بوی بد مرغ را ندهد وگوشتش را ریش ریش کنید.
- هرچقدر آب مرغ استفاده شده در سوپ بیشتر باشه سوپ خوشمزه تری خواهید داشت.
- بهتره برای خوشمزگی بیشتر این سوپ رب و پیاز رو حسابی تفت دهید اما اگر این سوپ را برای سرماخوردگی درست می کنید بهتره از تفت دادن مواد صرف نظر کنید.