طرز تهیه مربا به خانگی قرمز و خوش عطر و مزه با گردو بدون پوست برای ۱ کیلو

دستور تهیه مربا به

طرز تهیه مربای به

مربای به یکی از مرباهای بسیار خوشمزه با رنگی جذاب و متفاوت است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد و با رعایت نکاتی که گفته می شود، می توانید یک مربای عالی در منزل تهیه کنید. با اضافه کردن گردو به این مربا، می توانید آن را به صورت مجلسی تر درست کنید. مربا نقش موثری در تقویت معده و قلب دارد و مربای به برای مبتلایان به رفلاکس معده مفید می باشد. همچنین مربای به تاثیر به سزایی در تقویت قوه بینایی و ایجاد شادی و نشاط در افراد دارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه مربا به بدون پوست با گردو خانگی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای به با پیمانه

  • به پوست کنده و خرد شده ۱ کیلو
  • شکر ۱ کیلو
  • گردو ۱۰ تا ۱۵ عدد
  • دانه هل ۳ تا ۴ عدد
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه مربای به و گردو قرمز و خوشرنگ در خانه

مرحله اول: خرد کردن به

ابتدا به را تمیز و خوب با آب سرد بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب به کشیده شود، سپس به را چهار قاچ کنید و پوست آن را بگیرید. هسته های به را جدا کنید و آن را روی سطح کار قرار دهید و به هر ابعادی که دوست داشتید خرد کنید. پوست ها را می توانید خشک و برای سرماخوردگی داخل دمنوش های خود استفاده کنید. مربای به را می توانید با پوست و بدون پوست درست کنید که کاملا سلیقه ای می باشد.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر و آب

به ها را بعد از خرد کردن داخل یک قابلمه مسی بریزید، شکر را کامل روی به ها پخش و مقداری آب داخل قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آب تا جایی بریزید که کاملا روی به ها را بگیرد و در حین پخت نیاز به ریختن مجدد آب نباشد. ابتدا حرارت زیاد باشد تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مربا حدود یک تا دو ساعت روی حرارت بماند. مربای به، تنها مربایی است که حین پخت باید درب قابلمه بسته باشد.

مرحله سوم: پخت مربا

بعد از یک و نیم ساعت درب قابلمه را بردارید، رنگ به تغییر کرده و کمی غلیظ شده است. بعد از این مدت، چند عدد هل و تعدادی از دانه های به را اضافه کنید و دم کنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳ تا ۴ ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد و رنگ به ها قرمز شود و به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم: اضافه کردن آبلیمو و گردو

ده دقیقه آخر پخت، گردو خرد شده را به همراه ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو به مربا اضافه کنید و دوباره دم کنی بگذارید و اجازه دهید ده دقیقه گردو پخته شود و در نهایت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا یک شب داخل همان قابلمه با دم کنی بماند، بعد از یک شب مربا را داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید و درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای به

نکات کلیدی برای پخت مربای به

  1. حرارت حتما ملایم باشد تا مربا که با درب بسته پخته می شود سر نرود و رنگ مربا قرمز شود.
  2. نکته مهم برای شکرک نزدن و ماندگاری طولانی مدت مربای به، اضافه کردن آبلیمو در انتهای پخت می باشد.
  3. مربای به صبر و حوصله زیادی می خواهد و حداقل ۶ ساعت برای پخت آن زمان لازم است.
  4. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود از قابلمه چدن یا قابلمه های دیگر استفاده کنید تا مربا خوشرنگ شود.
  5. چون خود به عطر و بوی خوبی دارد، می توانید هل را از داخل مربا حذف کنید.
‫۳.۶/۵ (۹ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا