طرز تهیه کاکا کدو حلوایی ساده و خوشمزه و پف دار با آرد گندم به روش شمالی

دستور تهیه کاکا کدو شمالی

طرز تهیه کاکا

کاکا یکی از شیرینی های سنتی و بسیار لذیذ استان گیلان می باشد که به عنوان دسر نیز مخصوصا در هوای سرد همراه چای سرو و خیلی سریع آماده می شود و بسیار پرطرفدار است. در گیلان روش های پخت گوناگونی برای تهیه شیرینی کاکا وجود دارد ولی در کل، کاکا طرز تهیه خیلی آسانی دارد و مواد اصلی آن هم معمولا در دسترس است. این شیرینی کاملا سلیقه ای تهیه و در بعضی دستورها از کشمش، گردو و پودر هل نیز داخل آن استفاده می شود که طعم بی نظیری به کاکا می دهد. کاکا کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توانید با کدو حلوایی درست کنید و از خواص بینظیر کدو بهره مند شوید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کاکا کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کاکا کدو حلوایی

  • آرد سفید گندم ۱ لیوان
  • پوره کدو حلوایی پخته شده ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گلاب نصف استکان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • گردو به دلخواه
  • کشمش پلویی به دلخواه

طرز تهیه کاکا کدو حلوایی ساده و پف دار

مرحله اول: پخت کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را با آب تمیز بشویید و با کمک یک دستمال آن را خشک، سر و ته کدو حلوایی را جدا و کدو را از وسط نصف کنید. دانه های کدو را از داخل آن خارج و کدو را در اندازه های کوچکتر خرد کنید. کدوهای خرد شده را به همراه مقدار کمی آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید کدوها کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله دوم: پوره کردن کدو حلوایی

بعد از اینکه تکه های کدو کاملا پخته شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. ظرف مناسبی آماده، به کمک یک قاشق کدوها را از پوست آن جدا کنید و داخل ظرف بریزید و با کمک قاشق کدوها را کاملا پوره و له کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن آرد، شکر و بکینگ پودر

۱ لیوان آرد را کم کم داخل پوره کدو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا پوره کدو و آرد حسابی با هم ترکیب شوند. در ادامه مقدار شکری که دارید را به همراه ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر داخل مواد بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم: شکستن تخم مرغ و اضافه کردن گلاب و گردو

تخم مرغ را داخل مواد بشکنید و نصف استکان گلاب را هم اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. در انتها به دلخواه مقداری گردو خرد شده را به مواد کاکا اضافه و بعد از ترکیب کردن کنار بگذارید.

مرحله پنجم: سرخ کردن شیرینی کاکا

ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. زمانی که روغن داغ شد حرارت را کم کنید، با قاشق از مواد کاکا بردارید و داخل تابه بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید و شکل دهید. صبر کنید تا کاکا سرخ شود، سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله ششم: سرو کاکا

بعد از آماده شدن این شیرینی خوشمزه، آن ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید و بعد از اینکه روغن آن ها گرفته شد داخل ظرف سرو بچینید و در کنار یک لیوان چای داغ نوش جان کنید.

طرز تهیه کاکا

نکات کلیدی برای تهیه کاکا کدو حلوایی

  1. مواد شیرینی کاکا باید غلظتی شبیه مواد کیک داشته باشد و خیلی شل یا سفت نباشد.
  2. بهتر است مواد کاکا را به مدت یک ساعت استراحت دهید، سپس سرخ کنید.
  3. حتما کاکاها را با حرارت کم و متوسط رو به کم سرخ کنید تا هم مغزپخت و هم خوش رنگ سرخ شوند.
  4. این شیرینی یا دسر خوشمزه گیلانی بهتر است به صورت داغ و گرم سرو شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا